Έτοιμος για επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός Β.

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας (11/12, 15.00) στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ήρθαν τα πάνω κάτω για τον Ολυμπιακό και πλέον η ομάδα κυνηγά τους αντιπάλους της, για να τους «πιάσει» και να τους ξεπεράσει στη βαθμολογία.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αύριο μια ομάδα, τον Εθνικό Φιλιππιάδας, με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, η οποία θα προσπαθήσει με διπλή ζώνη άμυνας να μπλοκάρει τους επιθετικούς του Ολυμπιακού, να τους κρατήσει μακριά από την περιοχή της και να διεκδικήσει, παίζοντας με αντεπιθέσεις, ό,τι καλύτερο από το παιχνίδι.
Ο Τίμος Καβακάς δούλεψε όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, να κυριαρχεί στο παιχνίδι, να δημιουργεί φάσεις και φυσικά να φτάνει με ευχέρεια στο γκολ.
Από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι τραυματίες Φαμπρίτσιο Πότσι και Γκουστάβο Μπρίτος, ενώ επιστρέφει ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις