Ο Βόλος θα γιορτάσει με το 1ο Volos Santa Run!

Το Santa Run έρχεται στον Βόλο! Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου σε συνεργασία με την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) θα διοργανώσουν τη προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς τη φιλανθρωπική εκδήλωση που έχει συνδυαστεί σε όλο το κόσμο με τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η εκδήλωση εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα του Δήμου Βόλου για τις γιορτές.

Το 1ο Volos Santa Run θα γίνει τη Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα. Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και η πιο απλή διαδρομή απόστασης μόλις ενός χιλιομέτρου ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, από ενός μέχρι 101 ετών, μόνοι, με τους φίλους τους, ή με όλη την οικογένειά τους! Η διαδρομή του 1ου Volos Santa Run θα είναι από το χωριό του Άη Βασίλη (λίγο μετά το Δημαρχείο) προς την Ερμού, με τερματισμό στη φάτνη στον Άγιο Νικόλαο. Το περπάτημα-τρέξιμο θα είναι μη ανταγωνιστικό, και βέβαια δεν θα κρατηθούν αποτελέσματα, όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο γιορτινό γεγονός. Όλοι θα περπατο-τρέξουμε μαζί!

Η συμμετοχή στο 1ο Volos Santa Run είναι δωρεάν. Θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς από τον Δήμο Βόλου για να δώσουν οι πολίτες ό,τι επιθυμούν ώστε να συγκεντρωθεί ποσό που θα δωθεί στα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αν δεν έχετε στολή Άη Βασίλη δεν πειράζει. Βάλτε ένα κόκκινο σκουφάκι και ελάτε.

Στις 30 Δεκεμβρίου θα γιορτάσουμε όλοι στο 1ο Volos Santa Run!

santarun

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις