Νίκη κορυφής για Πηλέα…

Δύσκολη και σημαντική νίκη για τον Πηλέα που επικράτησε στο γήπεδο Νεάπολης επί της Δάφνης με 1-0. Στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ βρίσκεται ο Πηλέας, που έχει δυο περισσότερα παιχνίδια από τοN δεύτερο Ανθ. Γαζή. Οι φιλοξενούμενοι, εκτός από το γκολ είχαν και…

χαμένο πέναλτι, που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας λίγο πριν την ολοκλήρωση του α΄ μέρους. Οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ για τους γηπεδούχους μετά το 1-1. Γι’ ακόμη ένα παιχνίδι οι παίκτες της Δάφνης προσπάθησαν πολύ, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο βαθμό.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης (41′), ο διαιτητής Νικόπουλος υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Αυλογιάρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δ. Τσουκάλης, όμως με τα πόδια ο Κορέντης απέκρουσε και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του και την ισοπαλία ως αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος, πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πηλέα (65′) όταν ο Δημόπουλος βγήκε τετ α τετ, πέρασε και τον τερματοφύλακα και από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.
Η «λύτρωση» για τους φιλοξενούμενους, ήρθε στο 69′, όταν ο Βαρσαμάς έκανε σέντρα από αριστερά και με κεφαλιά ο Δημόπουλος έκανε το 0-1.
Λίγο αργότερα (75′), πολύ μεγάλη ευκαιρία της Δάφνης να ισοφαρίσει σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευαγγελού, με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
Κάτω από ένταση και πολλές διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Δάφνης, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, για άσκοπες καθυστερήσεις σε υποτιθέμενους τραυματισμούς παικτών του Πηλέα, όπως ισχυρίστηκαν.
ΔΑΦΝΗ: Κορέντης, Λουκάς (70′ Μασούρας), Μόσχοβος, Αυλουγιάρης (78′ Φιλοσόγλου), Γκιάστας, Μαρέδης, Λαρίσης, Τσαρέλας, Τσιτσιρίκης (65′ Σταυρόπουλος), Ευαγγελός, Παπαστεργίου
ΠΗΛΕΑΣ: Φήυγας, Χιούσι, Βαρσαμάς, Δεδούσης, Βαΐτσης, Μπαντής, Αγγελής (60′ Κουτσογιάννης), Τσουκάλης, Δημόπουλος (90′ Ματζανάς), Θάνος, Μπαρμπαγεωργόπουλος (70′ Αντζούρης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις