Χωρίς ντέρμπι η 15η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΘ

Συνέχεια με την 15η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΘ θα έχουμε το Σαββατοκύριακο χωρίς ντέρμπι αλλά με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια κυρίως στον δεύτερο όμιλο.
Στον 1ο όμιλο έχουμε δύο αγώνες το Σάββατο…

…που ξεκινούν στις 15:00. Η ΑΕ 2002 θα αντιμετωπίσει τον Σαρακηνό στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να παραμείνουν μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ ο Σαρακηνός που βρίσκεται μακριά από την κορυφή την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε πετυχαίνοντας μόνο ένα γκολ στο γήπεδό του που είναι αήττητος.
Ο ουραγός Μαγνησιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη Μελισσατίκων. Οι κιτρινόμαυροι την προηγούμενη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι με την πρωτοπόρο ΑΕΔ αποδεικνύοντας την ποιότητα της ομάδας, η οποία φιγουράρει πλέον στην πέμπτη θέση μία ανάσα πίσω από τον Σαρακηνό. Ο Μαγνησιακός έχοντας μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να κερδίσει πολύτιμους βαθμούς.
Η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Κυριακή με δύο αγώνες στις 11:00 και έναν στις 11:30.
Η πρωτοπόρος ΑΕΔ θα δοκιμαστεί στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος κόντρα στον Πανιώνιο. Η ομάδα του Κ. Παπαστεργίου θα κυνηγήσει το τρίποντο που θα τον κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη θέση ενώ ο η ομάδα του κ. Φώτου θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Θησέας θα υποδεχθεί τον Ηρακλή στο γήπεδο των Λεχωνίων. Οι ΄΄πράσινοι΄΄ μετρούν δέκα τρίποντα και βρίσκονται στην δεύτερη θέση πίσω από την ΑΕ Διμηνίου ενώ ο Ηρακλής είναι ένας από τους πιο υπολογίσιμους αντίπαλους την φετινή χρονιά.
Τέλος, η Σκιάθος θα αντιμετωπίσει την Αγία Παρασκευή στο γήπεδό της. Οι νησιώτες που μετρούν 32 βαθμούς έχουν κάνει εξαιρετικό πρώτο γύρο ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν με το θριαμβευτικό 6-1 την Ιωλκό. Το νεανικό σύνολο του Στ. Μαλακασιώτη πλέον έχει κλειδώσει την παραμονή του στην κατηγορία έχοντας 20 βαθμούς ενώ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία.
Η Δημητριάς θα πάρει το τρίποντο από τους Ν.Α. της Νίκης ενώ η Ιωλκός έχει το ρεπό της.

Στον 2ο όμιλο έχουμε τέσσερα παιχνίδια το Σάββατο και δύο την Κυριακή που ξεκινούν στις 15:00.
Στο γήπεδο του Πλατάνου οι Μυρμιδόνες θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν την νίκη, που θα τους φέρει κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κόντρα στην ομάδα του Ριζομύλου που προέρχεται από σπουδαία νίκη, αφού υποχρέωσε τον πρωτοπόρο Αλμυρό στην πρώτη του ήττα.
Ο Πρωτεσίλαος θα υποδεχθεί τον Διαγόρα στο γήπεδο του Πτελεού. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την νέα χρονιά με σερί δύο νικών έναντι των Αίαντα και Δήμητρας ενώ οι φιλοξενούμενοι με νίκη επί των Μυρμιδόνων και ισοπαλία με τον Αίαντα.
Η ομάδα της Σούρπης θα δοκιμαστεί στον Αλμυρό κόντρα στον Άθλο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία ενώ ο Αίας θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την <<γκέλα>> των δύο προηγούμενων αγωνιστικών.
Η ΕΜΑ θα αντιμετωπίσει την ουραγό Μακρυνίτσα στις Μικροθήβες. Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί για την νίκη έναντι σε μία ομάδα με μέτρια απόδοση. Οι Πηλιορίτες προέρχονται από βαριά εκτός έδρας ήττα αφού δέχτηκαν πέντε γκολ από τον Αχιλλέα την προηγούμενη αγωνιστική.
Ο Αετός Κερασιάς θα κοντραριστεί με τον Αλμυρό στο γήπεδο της Κερασιάς. Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττες.
Τέλος, στο γήπεδο της Αγχιάλου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την Δήμητρα Ευξεινούπολης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη ενώ οι ΄΄πράσινοι΄΄ του κ. Βουρούκου θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες περνώντας από μία δύσκολη έδρα.
Το ρεπό του έχει ο Αχιλλέας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις