Ο Αχιλλέας κέρδισε… τον Άθλο

Όντας ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η πολύ πιο έμπειρη ομάδα του Αχιλλέα, πέτυχε την έκτος έδρας νίκη που την κρατά σε επαφή με την κορυφή, επικρατώντας επί του νεανικού Άθλου 1-0, στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Ευξεινούπολης το απόγευμα…

Δυο δοκάρια στην αρχή της αναμέτρησης είχαν οι φιλοξενούμενοι, δυο πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ είχαν και οι γηπεδούχοι στο β’ μέρος.
Το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο, καθώς οι φιλοξενούμενοι εκτός από το γκολ είχαν και πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα δυο δοκάρια. Στο 10’ με κεφαλιά του Γιάννη Παναγιώτου  και στο 17΄ οριζόντιο, σε σουτ του Σπανού.
Τελικά το γκολ πέτυχε στο 58’ ο Γιάννης Παναγιώτου, που ήταν κι ο κορυφαίος της αναμέτρησης,   μετά από σέντρα του Ζαφειρίου και κεφαλιά στην απέναντι γωνία της αντίπαλης εστίας.
Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν κατά πολύ την εικόνα τους στο β’ μέρος της αναμέτρησης κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν δυο εξαιρετικές ευκαιρίες με του Κομπούρα και Τσεκρέζη, πριν και μετά το 0-1, οι οποίο δεν κατάφεραν να σκοράρουν προ κενής εστίας.
ΑΘΛΟΣ: Μπούντης, Μπουκόρος, Τσεκρέζης, Μπιρμπίλης, Δήμας, Κοντοβάς. Κούριας (70 Τίτου), Ξυνός,  Κομπούρας (65’ Φάτσης), Νικογιάννης, Γιαννακός (46’ Κουτρογιάνννης)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σχουλής, Γιωργ. Παναγιώτου, Κορέτας (46’ Κουτσιανίτης), Αλιάη  (80’ Τσουκάρας), Σγουλέτας, Χορταριάς, Λούζι, Τσεκούρας (82’ Λάμπος), Ζαφειρίου, Γιαν. Παναγιώτου, Σπανός
 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις