Ντέρμπι κορυφής Ολυμπιακός Β.-Καλαμαριά στο ΕΑΚ

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται σήμερα (11/12)( στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ, με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» μετρούν οκτώ σερί νίκες, παραμένουν αήττητες

και φυσικά βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό μπροστά από τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Το παιχνίδι είναι σημαντικό, καθώς με νίκη ο Ολυμπιακός θα αφήσει δύο βαθμούς πίσω τον Απόλλωνα, θα κρατήσει την πρωτιά στον όμιλο και η ομάδα θα κάνει καλές γιορτές, καθώς το σημερινό παιχνίδι είναι το τελευταίο μέσα στο 2016.
Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος, δεν μπορούν να υπολογίζουν στην τραυματία Εύη Κυριατζίδου, η οποία συνεχίζει να κάνει θεραπεία και πιστεύεται πως από τη νέα χρονιά θα μπορεί να ενισχύσει και πάλι την ομάδα.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε ο μεσημέρι του Σαββάτου και ο Μιχάλης Καπουρνιώτης ανακοίνωσε τη 12αδα του αγώνα, η οποία αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Σουλτάνη, Ταντουρόφσκα, Παγκαλίδου, Κοτσιάφτη, Δημητριάδου, Ζέρβα, Ζήτη, Αγαγιώτου, Τότση, Αγκάνη, Διαμαντοπούλου, Νούλα.
Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Σαρακινίδης, Χρυσάφης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις