«Δεν θα γίνουμε θεατές στη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Οργή επικρατεί στη Σπάρτη για τις αποφάσεις του διαιτητή Σταυρουλάκη και των βοηθών του Λάμπρου, Κοκμοτού μετά την ήττα από τον Κισσαμικό με 2-1 στα Χανιά, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μια άκρως απαράδεκτη διαιτησία διαμόρφωσε χθες το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Κισσαμικό και απαιτούμε εδώ και τώρα την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή Σταυρουλάκη από τον σύνδεσμο του Ρεθύμνου και των βοηθών του.

Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα από το γήπεδο αλλά και όσοι είδαν αργότερα τα στιγμιότυπα κατάλαβαν πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι τελούσαν υπό εντεταλμένη υπηρεσία.

Στο 15΄ της αναμέτρησης επιθετικός του Κισσαμικού βρίσκεται σε θέση οφσάιντ αλλά ο διαιτητής και ο βοηθός αποφάσισαν εντελώς προκλητικά να συνεχιστεί η φάση. Επίσης στη φάση που προηγήθηκε του πέναλτι, η μπάλα έχει περάσει έξω από τον αγωνιστικό χώρο, μπροστά στα μάτια του βοηθού και στη συνέχεια ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα, χωρίς να υπάρξει καμιά παράβαση από ποδοσφαιριστή μας.

Από την αρχή ο κ. Σταυρουλάκης και οι βοηθοί του ήταν προκατειλημμένοι με την ΑΕ Σπάρτη και φρόντισαν να δείξουν τα… βρώμικα τους σχέδια. Πάνω μάλιστα στον υπερβάλλοντα ζήλο του ο διαιτητής «φόρτωσε» τους παίκτες μας με κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων οι τρεις ήταν εφεύρεση του, ενώ λανθασμένα υπέδειξε και την μια απευθείας κόκκινη κάρτα από τις δυο συνολικά που έδειξε χθες στην ομάδα μας.

Εμείς διευκρινίζουμε για μια ακόμη φορά πως δεν θα γίνουμε θεατές στη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις