Μοιρασιά στην Κατερίνη

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Πιερικός και Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στο Α΄ΔΑΚ με τις δυο ομάδες να διεκδικούν το τρίποντο αλλά τελικά να μην καταφέρνει καμία απο τις δυο να το κατακτήσει.

Τόσο ο Πιερικός όσο και ο Αχιλλέας είχαν τις καλές στιγμές τους χωρίς όμως να μπορέσει κανένας απο τους δυο να σκοράρει. Έτσι έμεινε αυτό το λευκό 0-0 που έδωσε απο έναν βαθμό σε κάθε ομάδα.

Πρώτο σουτ για τον Πιερικό στο΄παιχνίδι με τον Παπαδόπουλο θα περάσει άουτ.
Απευθείας κόρνερ του Πετρουζέλλη στο 18΄και δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ ο Σολεϊμέζογλου, ενώ η κεφαλιά του Ηλιάδη θα περάσει λίγο ψηλά άουτ στο κόρνερ που θα εκτελεστεί.

Καλή ευκαιρία για τον Πιερικό στο 32΄και μετά από όμορφη προσπάθεια του Παπαδόπουλου θα σουτάρει ο Συμεωνίδης και θα βρεί η μπάλα στα σώματα των παικτών του Αχιλλέα καταλήγοντας κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ οι άνθρωποι θα ζητήσουν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι βρήκε σε χέρι αμυντικού των φιλοξενουμένων.
Φοβερό σουτ του Μανίκα από μακριά στο 37΄με τον Σολεϊμέζογλου να κάνει φανταστική απόκρουση κρατώντας το μηδέν για την εστία του.
Σουτ του Πετρουζέλη στο 41΄θα μπλοκάρει ο Σοϊλεμέζογλου.

Στο 70΄καλή ευκαιρία για τον Αχιλλέα να σκοράρει όταν θα σεντράρει ο Ζώβλικας από αριτερά θα πλασάρει ο Καμπερίδης αλλά θα κρατήσει την εστία του ανέπαφη ο Σοϊλεμέζογλου

Διαιτητής: Τσέτσιλας με βοηθούς τους Στεφούλης-Φάλτακας.

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Τριανταφυλλίδης (71΄Τριανταφυλλίδης), Συμεωνίδης (68΄Συμεωνίδης), Λούγκος, Παρδάλης, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ανθούλα Σαββίδου): Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Σκέντος (88΄Βούλγαρης), Πετρουζέλλης, Καμπερίδης, Δημηνάς, Καραμανώλας (61΄Ζώβλικας), Μανίκας, Βαταμίδης (78΄Σιδηρόπουλος).

pieriasport.blogspot.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις