Κ. Φλίγκος: Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο

Ο Κώστας Φλίγκος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως στο τέλος ο στόχος θα επιτευχθεί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Φλίγκου:

«Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προπονητή μου, μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα σήμερα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, πετύχαμε τρία γκολ, είχαμε ευκαιρίες και έτσι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Με σκληρή δουλειά να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα πετύχει το στόχο της.
Θέλω να ευχαριστήσω και τον Εθνικό Φιλιππιάδας γιατί ήρθε και έπαιξε ποδόσφαιρο και δεν κλείστηκε πίσω. Της εύχομαι καλή πορεία».
Για το αν ο τραυματισμός του είναι σοβαρός:
«Πιστεύω ότι το πρόλαβα. Αισθάνθηκα σφίξιμο στο δικέφαλο και γι’ αυτό ζήτησα αμέσως αλλαγή».

Μπαλογιάννης: Ήρθαμε να χαρούμε το παιχνίδι
Από πλευράς Εθνικού Φιλιππιάδας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μπαλογιάννης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ως την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου του Εθνικού:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό Βόλου για την φιλοξενία. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με την καλύτερη – ίσως – ομάδα του πρωταθλήματος. Ήρθαμε να χαρούμε τον αγώνα και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Αυτό μας ενδιαφέρει είναι το επόμενο ματς με τους Μαύρους Αετούς, να νικήσουμε και να κάνουμε καλά Χριστούγεννα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις