Ανεβαίνει η Πύδνα, 2-0 τον Θεσπρωτό

Δύο πρόσωπα έδειξε το “πλατανόφυλλο” σήμερα στο Στάδιο Ηγουμενίτσας. Ο Θεσπρωτός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα στο α΄ημίχρονο, αλλά και πάλι δεν είχε την ουσία. Ενώ υποχρέωσε σε παθητικό ρόλο την Πύδνα Κίτρους, έχασε ταυτόχρονα σημαντικές ευκαιρίες για να πάει προηγούμενος στην ανάπαυλα.

Στο 20′ ο Παπατολίκας έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Ντόκου. Στο 34΄ οι κιτρινόμαυροι έχασαν νέα απίστευτη ευκαιρία με τον Ντινιωτάκη να αστοχεί προ της εστίας, μετά από παράλληλο γύρισμα του Ηλία.Ό,τι δεν κατάφεραν οι παίκτες των γηπεδούχων, το πέτυχε ο Μακράκης στην πρώτη ουσιαστικά φάση που έκανε στο παιχνίδι η ομάδα του Κίτρους.

Ο επιθετικός της Πύδνας με πολύ όμορφο σουτ στο 56′ (οι αμυντικοί του Θεσπρωτού φώναξαν για κοντρόλ με το χέρι) από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Βλάχο για το 0-1. Πριν ακόμα συνέλθουν και προσπαθήσουν να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, η ομάδα της Πιερίας σκόραρε ξανά.Στο 61΄μετά από κόρνερ του Ιορδανίδη, ο Δήμας με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής του Θεσπρωτού έκανε το 0-2. Κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι ουσιαστικά, με το Θεσπρωτό να ξεμένει κι από δυνάμεις στο τελευταίο διάστημα του αγώνα και μην καταφέρνει να ξαναμπεί ποτέ στη διεκδίκηση του αγώνα.

Θεσπρωτός(Νόλης): Βλάχος, Μυρσινιάς, Ηλίας, Νόνης, Πάνος (12′ Χατζόγλου), Ντινιωτάκης (81’Τζιάλλας), Ντόκος, Βιτώρος, Πέντσας, Μηνάς, Μπίκας (67′ Σουκιάς)

Πύδνα Κίτρους (Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Τσατσαρής, Παυλίδης (87′ Γούτσιος), Δήμας, Κυπαρίσσης Ν. (66′ Κυπαρίσσης Γ.), Ιορδανίδης, Μακράκης (85′ Ραπτόπουλος)

thesprotiaball.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις