Μανούρας: «Η πιο ιστορική νίκη των Μαύρων Αετών»

Ως την πιο ιστορική νίκη της ομάδας του χαρακτήρισε αυτή επί της Νίκης Βόλου ο προπονητής των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου. Ο Νίκος Μανούρας τόνισε ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας του αδικούσε την μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα της και στο σημερινό παιχνίδι η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του μετουσιώθηκε και σε ανάλογη συγκομιδή βαθμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μανούρα:

«Αυτή είναι και η πιο ιστορική νίκη των Μαύρων Αετών. Όπως και να το κάνουμε, όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα με την ιστορία σαν κι αυτή της Νίκης Βόλου. Ίσως είναι η πιο ιστορική νίκη που έχει πετύχει το σωματείο μας.

Μας χαροποιεί αυτό το γεγονός, αλλά από κει και πέρα με όποιον κι αν παίζαμε σήμερα, εμείς στόχο είχαμε τη νίκη. Θέλαμε το «τρίποντο» για να «αναρριχηθούμε» κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, γιατί η ομάδα μας, όπως έδειξε σήμερα δεν αξίζει να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα, νεανικό ρόστερ με πολλή ποιότητα, με πολύ πάθος και μας αξίζουν καλύτερα πράγματα. Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε καλή εικόνα, αλλά μας έλειπε το αποτέλεσμα. Σήμερα δικαιωθήκαμε με μια φάση στο 89’ να προηγηθούμε και να πάρουμε τη νίκη με 1-0.

Σαφώς είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Τα παιδιά μπήκαν δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο, όπως τους το ζήτησα, τα έδωσαν όλα. Ήξεραν ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Μπήκαμε δυνατά στις «μονομαχίες», είχαμε τρεις-τέσσερις κλασικές ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο για να ανοίξουμε το σκορ, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και πήραμε τη νίκη. Συνδυάσαμε, δηλαδή, και την καλή εικόνα με το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις