«Χ»ωρίς… νικητή

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Ακρόπολης και του Σαρακηνού, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Αερινού για τη 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, με τις δυο ομάδες να σκοράρουν από μια φορά στο α΄ ημίχρονο…

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15′ όταν ο Τάσος Κολημήτρας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά με το δεξί πόδι, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στην απέναντι γωνία της εστίας του Κοντογιάννης.
Στο 44′ η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Βαλωτής έκανε το σουτ, η μπάλα που είχε πορεία προς την εστία βρήκε και σε σώμα παίκτη των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να ξεγελάσει τον Στούκα και να καταλήξει στα δίχτυα.
Στο 85′ γκολ του Μόσιου ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιντ, όπως παραδέχτηκαν οι παράγοντες της Ακρόπολης, οι οποίοι ωστόσο διαμαρτύρονται για φάση στο 60′ όταν ο Τριχόπουλος πέρασε τον Κοντογιάννη, ο οποίος τον ανέτρεψε, αρχικά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και στη συνέχεια κόρνερ. Οι γηπεδούχοι εκτιμούν ότι ήταν καθαρή περίπτωση πέναλτι, ενώ ανέφεραν ότι αδικήθηκαν σε δυο περιπτώσεις οφ σάιντ, με πρωταγωνιστές τους Μόσιο και Τριχόπουλο, οι οποίο έβγαιναν σε τετ α τετ.
Επίσης ως καλύτερες στιγμές τους ανέφεραν το 27΄ όταν από πάσα του Τ. Τσούτσα, ο Μ. Τσουκάλης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Κοντογιάννης μπλόκαρε. Στο 35′ σουτ του Αξιώτη από τα 30 μέτρα, ο Κοντογιάννης μπλόκαρε εντυπωσιακά και στο 43′ εκτέλεση κόρνερ από τον Τ. Κολημήτρα, εξ επαφής αλλά υπό πίεση ο Παγώνης έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 90′ η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο β’ μέρος, όταν ο Μ. Τσουκάλης εκτέλεσε κόρνερ ο Τ. Κολημήτρας έκανε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα όμως πέρασε «ξυστά» άουτ.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι ανέφεραν ότι ήταν ένα παιχνίδι που έγινε κυρίως στο χώρο του κέντρου, το οποίο «άνοιξε» στο β’ ημίχρονο με αποτέλεσμα να μπορούσε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη καθεμιά από τις δυο ομάδες.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Τ. Τσούτσας (60′ Μόσιος), Πασιάς (66′ λ. τρ. Παπάς), Φ. Φώτου, Τσάμης, Κ. Κολημήτρας, Χ. Τσούτσας (46′ Τριχόπουλος), Τ. Κολημήτρας, Παγώνης, Μ. Τσουκάλης, Αξιώτης.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Δημητριάδης, Ιωάννου, Τσαγκαράς, Σουλιώτης, Σούδης, Φραγκογιάννης (72′ Ρέλλος), Καλαμάτας, Βαλωτής, Νιαώτης (80′ Ντουκώλης), Μπαρμπούτας (46′ Σαμαράς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις