Επεισοδιακό φινάλε στο παιχνίδι Ελευθεριακός-Λεχώνια 2-2

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι του Ελευθεριακού με τα Λεχώνια, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος για τον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ. Το ματς είχε επεισοδιακό φινάλε, καθώς το γκολ της ισοφάρισης του Ελευθεριακού σημειώθηκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Πριτσίνη…

Με το σφύριγμα της λήξης υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή Αγγελόπουλο και τους βοηθούς Μπασδέκη και Ευσταθιάδη να δέχονται φραστική επίθεση από μερίδα φιλάθλων των Λεχωνίων. Στο γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση.
Στο σκορ άνοιξε στο 43′ με τον Κουβαρά να κάνει το 0-1 για τα Λεχώνια με χτύπημα πέναλτι. Ο Ελευθεριακός ισοφάρισε στο 58′ με κεφαλιά του Νώτα. Στο 74′ ο Κολιός έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Μπικοράρο, ο οποίος έκανε το 1-2, ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Πριτσίνης με κεφαλιά στο 96′.
Στα Λεχώνια υποστηρίζουν πως ο διαιτητής Αγγελόπουλος κράτησε αδικαιολόγητα έξι λεπτά καθυστέρηση.
ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης, Τόντας, Ντενίς, Ράπτης, Παπακυρίτσης, Ν. Κυριαζής, Βαλαρούτσος (80′ Τζούμας), Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς (75′ Βασιλείου), Μπικοράρος (88′ Καραγιάννης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις