Εμφάνιση… και σκορ για το Διαγόρα

Εντυπωσιακή νίκη για το Διαγόρα που επικράτησε της Αγ. Παρασκευής με 5-0 στην έδρα του. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Στεφανοβικείου έχοντας ίδιους βαθμούς με τον Πύρασο, παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά στο «παιχνίδι» της ανόδου…

Το σκορ άνοιξε στο 27′ όταν ο Κουβελάς έκανε εξαιρετική προσπάθεια κι έδωσε σχεδόν έτοιμο γκολ στον Γκάμπα. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (43′) ο Πάσχος έκανε το 2-0 και το 3-0, που ήταν το σκορ ημιχρόνου διαμορφώθηκε αυτογκόλ του Τσιγκλιφή (44′), στην προσπάθειά του να διώξει.
Πριν ολοκληρωθεί το 5λεπτο του β’ ημιχρόνου ο Γάρος έκανε το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Κουβελάς (83′) όντας τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από ομαδική προσπάθεια.
Οι γηπεδούχοι είχαν και δυο δοκάρια με τον Κουβελά, ένα σε κάθε ημίχρονο, στο 6′ και στο 57′
Η Αγ. Παρασκευή προσπάθησε να κάνει το δικό της παιχνίδι κι όσο ήταν «μέσα» στο σκορ δημιούργησε ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσε να προηγηθεί με κεφαλιά του Στ. Μαλακασιώτη (13′) και του Καραγιάννη σε τετ α τετ (35′) για να ισοφαρίσει.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Καραμανλής, Κ. Καραπλιάγκος (63′ Σιαμέτης), Πρασσάς, Χολέβας, Σπ. Καραπλιάγκος (75′ Καρατζιώλης), Κουβελάς, Γάρος, Καπούλας, Καλλιακούδας (30′ Πάσχος), Γκάμπας.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Γιάτσος, Καψάλης (5′ λ.τρ. Τσιγκλιφής), Σιγάλας, Λιάτσικος, Μαλακασιώτης, Κουτσιαρής, Καραγιάννης, Μαρμαρινός (46′ λ.τρ. Κούκιος), Γιαννούκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις