“Διπλό” για Μαγνησιακό και σταθερά πρώτος στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Αγχίαλο εντός έδρας, ο Μαγνησιακός επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας με 0-2 επί του Ηρακλή Αγ. Θεοδώρων εκτός έδρας. Η νίκη θεωρείται σημαντική, καθώς διατηρεί τον Μαγνησιακό στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ.

Το σκορ άνοιξε στο 16′ ο Τσιάνος με απ’ ευθείας φάουλ. Στο 54′ γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Π. Αλπίτση. Και αφού δεν έγινε το 1-1, στο 65′ ο Γκέρτσο με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Οι νικητές είχαν και τρία δοκάρια με τους Λέτο, Καρακίτσο και Κοντοβά.
Ο Γιώργος Κανταρτζής κοουτσάρισε τον Μαγνησιακό από τον πάγκο, καθώς προσωπικοί λόγοι δεν επέτρεψαν στον προπονητή Βασίλη Πανόπουλο να ακολουθήσει την ομάδα στους Αγίους Θεοδώρους.
ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ.: Τσιγαρίδας, Κ. Μουζουράκης (30′ λ.τρ. Β. Αργυρίου), Βαλωμένος, Παππάς (67′ Αλ. Μουζουράκης), Στέκας, Κ.Β. Μαλλιαρός, Μπισμπιγιάννης, Ηλ. Αλπίτσης, Κ.Ν. Μαλλιαρός, Ι. Αργυρίου, Παν. Αλπίτσης (70′ Ράπτης).
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Οικονόμου, Τζίκας (78′ Σκέρμπι), Κοντοβάς, Κατσαμόρας, Τσιάνος, Τσιγαρίδας (60′ Καρακίτσος), Φέιζο, Θεοδωρόπουλος (70′ Βασιλόπουλος), Λέτο, Γκέρτσο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις