«Τριάρα»… χωρίς να φορτσάρει

Σε αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές, ο Πύρασος ήταν πιο αποτελεσματικός και δίκαια πήρε τη νίκη απέναντι στον Παγασητικό, σε αναμέτρηση που έγινε στη Νεάπολη. Η ομάδα του Στ. Αρσένου έχει δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών και παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, συγκατοικώντας με το Διαγόρα Στεφανοβικείου…

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές και σημαντικές απουσίες, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η εικόνα της ομάδας, η οποία σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έβγαλε σωστή αντίδραση, προκειμένου να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει νευρικότητα στους ποδοσφαιριστές του Παγασητικού , με το τέλος της αναμέτρησης, οποίοι τα είχαν και με τους εαυτούς τους.
Το σκορ άνοιξε σ το 18′ όταν ο Κοτζαθανάσης σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος. Στο 30′ έγινε το 0-2 από εξαιρετική πάσα του Κοτζαθανάση στον Σιώμο, ο οποίος με διπλή προσπάθεια, αφού αρχικά απέκρουσε ο Γ. Μιχαλόπουλος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αν και πεσμένος στο έδαφος. Το τελικό 3-0 έγινε με κεφαλιά του Μπασδάνη (76′), μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοτζαθανάση, ο οποίος είχε οριζόντιο δοκάρι και πάλι με εκτέλεση κόρνερ, από την ίδια πλευρά (88′)
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Γ. Μιχαλόπουλος, Μπερτζέμης, Μυλωνάς, Τσορμπαντζής, Ζιώγας, Λάιος, Βαλέρα (70′ Γιαννακόπουλος), Γκατζούνας (88′ Βουρδάκης), Θάνος, Μπούρντα (80′ Βλιώρας), Β. Μιχαλόπουλος.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Γιοβάνης, Μαλισσόβας (75′ Ερ. Βαν ντε Γουίχε), Κοτζαθανάσης, Τανάγιας, Μπασδάνης, Μπέικος (55′ Στεργίου), Σιώμος, Κατής, Σφάκας (80′ Χ. Μπούτλας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις