Σε ανοδική τροχιά οι Μυρμιδόνες, 2-1 τις Μικροθήβες

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι Μυρμιδόνες, σημειώνοντας άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά επί των Μικροθηβών με 2-1. Το 1-0 έγινε στο 4ο λεπτό, όταν ο Στουρνάρας με σουτ από την περιοχή νίκησε τον Ζαγκαβιέρο. Οι Μικροθήβες, ισοφάρισαν στο 36ο λεπτό.

Ο Κεπεσίδης επιχείρησε το μακρινό βολέ και ο Γώγος χάνοντας τον έλεγχο της μπάλας στην προσπάθειά του να μπλοκάρει, την είδε να καταλήγει στο βάθος της εστίας του. Το τελικό 2-1 έγινε στο φινάλε του α’ 45λεπτου. Οι νικητές στο 89′ έμειναν με δέκα παίκτες, αφού ο Β. Τσιάτσιος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 60′ οι Δημήτρης Ζαγκαβιέρος και Χρήστος Λανάι άλλαξαν θέσεις κάτω από τα δοκάρια των Μυρμιδόνων.
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γώγος, Τσάτσος, Κοντοβάς, Βέργας, Νικηφοράκης, Μάντζαρης, Δ. Μπούρχας, Π. Μπούρχας, Κουφάκης, Πιπινής (80′ Στέκας), Στουρνάρας (85′ Νανάς).
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Ζαγκαβιέρος, Αποστόλου, Παπανίκος, Αρχοντάκης, Αλμπ. Λανάι (60′ Ρεφουγιάτι), Σκοτεινός, Ζιούλης (60′ Ρομάριο), Κεπεσίδης, Ι.Ε. Βέτσικας (70′ Νιφόρος), Χρ. Λανάι, Διαμαντένιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις