Συνεχίζει το σερί του Άρης…

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Άρης που έκανε την εβδόμη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΘ, επικρατώντας του Απόλλωνα Καναλίων στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής με 2-0.
Η ομάδα των Μελισσατίκων με δυο παιχνίδια λιγότερα στο ενεργητικό της, μπορεί να στοχεύει σε πολύ υψηλό πλασάρισμα στη βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας, κάτι που κανείς δεν υπολόγιζε στην αρχή της χρονιάς με τις διαδοχικές ήττες…

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε λίγο πριν τη συμπλήρωση του εικοσαλέπτου με σουτ του Μ. Αποστολίδη έξω από την περιοχή, για να έχουμε το τελικό 2-0 με το Νούσια στο 71′ με πλασέ.
Για τους «κιτρινόμαυρους» υπήρξαν κι άλλες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα, ωστόσο δεν ήταν όσο εύστοχοι όσο χρειαζόταν.
Από την άλλη η ομάδα το Απόλλωνα έχοντας από την αρχή της χρονιάς, πολύ σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει, έκανε και πάλι την προσπάθεια της, όπως σε κάθε αγώνα που δίνει, χωρίς να καταφέρουν οι παίκτες της να μετουσιώσουν σε γκολ τις μια- δυο καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν κι ενδεχομένως θα έδιναν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτσόπουλος, Θεοδοσιάδης, Γκίνης, Τσιαντής, Νούσιας, Κάρρος, Σαμέτι (58′ Κουτλούμπασης), Αποστολίδης (84’Δημόπουλος), Ίμπρα (65′ λ.τρ. Θεοδώρου).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ: Μουράβας, Γ. Μαστακούλης, Φέιζο (69′ Κουζιώκας), Γεωργουλάκος, Φώτου, Παναγιωτάκης (81′ Καράνταγλης), Ρακής, Χίντα, Γιαννακούρας, Τσιουρής, Μάρκου (62′ Καλαμίδας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις