Έβαλαν από ένα γκολ, πήραν από ένα βαθμό…

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ, Θησέας και Σκιάθος ήρθαν ισόπαλοι στην αναμέτρηση που έγινε στο ΕΑΚ. Η γηπεδούχος ομάδα της Αγριάς αν κι προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να μετατρέψει την ανωτερότητά της σε νίκη κι έχασε το πολύτιμο «τρίποντο», που θα τη βοηθούσε να ξεφύγει σημαντικά από το γκρουπ των τελευταίων του βαθμολογικού πίνακα…

Από την άλλη οι νησιώτες που κάνουν το δικό τους αγώνα να αποφύγουν τον υποβιβασμό, σίγουρα πρόσθεσαν ένα σημαντικό βαθμό στη δική τους συγκομιδή και διατηρούν την επαφή τους με τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτούς, σε μια μάχη για τη σωτηρία που δείχνει πως θα κρατήσει ως το τέλος.
Το 1-0 έγινε με τη συμπλήρωση του 20λέπτου, με κεφαλιά του Ζάγκα, από σέντρα του Δαμάσκου. Η ισοφάριση για τους σκιαθίτες σημειώθηκε στο 52′, μετά από κόρνερ του Μπάμπα, ολιγωρία στην άμυνα του Θησέα, που έδωσε τη δυνατότητα στο Γαζέτη να πλασάρει από κοντά. Να σημειώσουμε ότι η επανεμφάνιση του Γ. Σκέμπι, αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα της Σκιάθου, στον αγώνα για σωτηρία.
Να σημειώσουμε πως ο Θησέας ως γηπεδούχος μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ για τη Σκιάθο έκανε την επανεμφάνισή του ο Γιάννης Σκέμπι.
ΘΗΣΕΑΣ: Σταμέλος, Ζάγκας, Δαμάσκος, Ακριβούσης, Καραλόπουλος, Κόρμπας, Ισά (65′ Μάστορας), Γιαννούλας, Γκουγκούδης, Βλάχος, Βουρδάκης.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Γκιαουράκης, Τσίρος (35′ Νικολαΐδης), Τουρναβίτης, Γραβάνης, Μπρέγκου, Γαζέτης, Βεργίνης, Σκέμπι, Σαρρής (55′ Πρίφτι), Αλ. Τζελάι (46′ Μπάμπα).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις