«Κάτι αρχίσαμε και θα το τελειώσουμε!»

Το δικό του προσωρινό «αντίο» είπε, μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην ομάδα που υπηρέτησε με αυταπάρνηση ο Ντίνος Γεωργατζής. Ο Αρχηγός της Κ20 της Νίκης Βόλου αφού ευχαριστεί τον προπονητή του, Παντελή Βαρβέκη, υπόσχεται πως αυτό που αρχίσανε αυτά τα παιδιά της οικογένειας των Νέων θα το τελειώσουν όταν τους δοθεί αυτή η δυνατότητα. Η σχετική δημοσίευση:

«Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο “τέλος” του! Ήταν μια πολύ όμορφη και γεμάτη συγκινήσεις χρονιά έστω και αν δεν διήρκησε όσο περιμέναμε! Μεταξύ μας υπήρχε κάτι που πολλές ομάδες θέλουν να αποκτήσουν αλλά λίγες είναι αυτές που το καταφέρνουν! Ήμασταν μια οικογένεια με όλη την σημασία της λέξης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας που ήταν δίπλα μας κάθε μέρα και πάλευε για εμάς χωρίς να έχει οικονομικό κέρδος αλλά φαίνεται πως το κέρδος που είχε, δηλαδή την αγάπη μας, ήταν πολύ μεγαλύτερο και πιο σημαντικό γι’ αυτόν!

Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή μας πορεία. Ελπίζουμε να κρατήσαμε με τον τρόπο μας την σημαία της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ψηλά. Ελπίζουμε σύντομα να ανασυνταχθεί αυτή η ομάδα κάτω από καλύτερες συνθήκες και με καλύτερες προοπτικές…

Κάτι αρχίσαμε και θα το τελειώσουμε!

Φιλάκια από Νέα Ιωνία όπως είχε πει κάποιος κάποτε! -3-»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις