Ήταν φαβορί και το έδειξε ο ΓΣ Αλμυρού…

Ήταν το φαβορί και το έδειξε ο ΓΣ Αλμυρού, που επικράτησε στην έδρα του επί του Πρωτεσιλάου με 4-1, μένοντας μάλιστα πίσω στο σκορ, πριν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο της αναμέτρησης. Τελικά, με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο απάντησαν οι ποδοσφαιριστές του Θ. Θεοδώρου που είχαν και δυο δοκάρια, μοιρασμένα κι αυτά σε κάθε 45λεπτο…

Η ομάδα του Αλμυρού παραμένει σταθερά πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο με την Ακρόπολη.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν, καθώς με πλασέ του Μαρικλέν άνοιξαν το σκορ, ουσιαστικά στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση, στο 4΄.
Στο 36′ έγινε η ισοφάριση με κεφαλιά του Αραμπατζή, μετά από ατομική ενέργεια και σέντρα του Κοντοβά. Πριν βγει το ημίχρονο είχαμε την πλήρη ανατροπή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ν. Βούλγαρη, αρχικά κεφαλιά του Αραμπατζή και σουτ του Π. Κοντοβά, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το β’ μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με του γηπεδούχους να βρίσκουν και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, με το Ν. Βούλγαρη αυτή τη φορά (52′), βάζοντας στέρεες βάσεις πλέον στη νίκη τους, κάτι που συνέβη τελικά, καθώς οι αλμυριώτες ήταν σαφώς καλύτεροι στην αναμέτρηση και αυτό πιστοποιήθηκε κι από το γκολ του Φαράντου στο 61′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Να σημειώσουμε ότι για τους γηπεδούχους υπήρξαν δυο δοκάρια, ένα σε κάθε ημίχρονο. Αρχικά κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-1, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ν. Βούλγαρη στη συμβολή των δοκών της αντίπαλης εστίας (24΄) και με εντυπωσιακό σουτ του Αραμπατζή (71′), στη δεύτερη περίπτωση.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Φαράντος, Παυλίδης, Τσιάτσιος, Κυριάκος (64′ Νικηφοράκης), Θωμαΐδης, Κρανάς, Δημουλάς (56′ Κωτσιαρίδης), Αραμπατζής, Ν. Βούλγαρης, Π. Κοντοβάς (61′ Καψιώτης).
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Β. Χασιώτης, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Λεϊμονής, Θ. Κόρκος (62′ Σ. Χασιώτης), Αραπίτσας, Μαρικλέν (67′ Σούσκο), Λάμπος (58′ Χρ. Παναγιώτου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις