Τη γυναικεία ομάδα του ΝΟ Λάρισας φιλοξένησε το πόλο της Νίκης

Πλημμύρισε από κόσμο για ακόμα ένα σαββατοκύριακο το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας. Αυτή τη φορά το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου φιλοξένησε την γυναικεία ομάδα του ΝΟ Λάρισας με την οποία αναμετρήθηκε το παιδικό τμήμα.

Δελτίο Τύπου τμήματος Υδατοσφαίρισης Νίκης Βόλου

Το φιλικό με την ομάδα του ΝΟ Λάρισας, μια ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην φετινή Α2 γυναικών, ήταν όπως αναμένονταν ιδιαίτερο δυνατό και χρήσιμο για συμπεράσματα, καθώς το παιδικό τμήμα της Νίκης είναι αυτό που ρίχνεται πρώτο στην μάχη των ηλικιακών πρωταθλημάτων στα μέσα Ιανουαρίου.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ακόμα μια αναμέτρηση ανάμεσα στην κατηγορία των προ-μίνι και μίνι κορασίδων της Νίκης με τμήμα ακαδημιών του γυναικείου τμήματος του ΝΟ Λάρισας σε ένα παιχνίδι που θύμιζε γιορτή για το άθλημα και γέμισε με χαμόγελο όλους τους αθλητές.


Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου οφείλει να ευχαριστήσει το αντίστοιχο του ΝΟ Λάρισας για την αποδοχή της πρόσκλησης και ελπίζει σε συνέχιση της συνεργασίας τους.
Παράλληλα οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής συνεχίζονται στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας κάθε απόγευμα στις 7:30 και αφορούν παιδιά γεννημένα από το 2010. Επίσης καλεί όσα κοριτσάκια θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης να στελεχώσουν την νεοσύστατη ομάδα μίνι-κορασίδων του τμήματος η οποία λειτουργεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις