«50-50 αλλιώς θα με βρουν μπροστά τους»

Αιχμηρός ο Χρήστος Γιαλιάς μετά την ήττα των Τρικάλων στη Λαμία, ζήτησε αντιμετώπιση 50-50 μέσα στο γήπεδο. Άδικο αποτέλεσμα η ήττα του ΑΟΤ για τον Γεωργιάδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Χρήστος Γιαλιάς με αφορμή τον σημερινό αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα στην Λαμία έκανε την εξής δήλωση: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια που έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι είδαν στο γήπεδο ότι πάλεψαν 11 απέναντι σε 14.

Αν ορισμένοι «Λυράρηδες» νομίζουν ότι θα κάνουν τον Χρήστο Γιαλιά να «χορέψει» στον σκοπό τους πέφτουν έξω. Ας το πάρουν απόφαση, εμένα θα με παίζουν 50-50 διαφορετικά θα με βρουν μπροστά τους διότι έχω αποδείξει στην ζωή μου ότι έχω τα… κότσια να μην μασάω από εμπόδια.

Οι «σφυρίχτρες» να προσέχουν, να μην σφυρίζουν από άλλες τρύπες, γιατί με έχει μάθει η ζωή μου να είμαι δίκαιος πρώτα με τον εαυτό μου, την οικογένεια μου και μετά με όλους τους άλλους. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω. Χαιρετισμός στα άρματα από τον Χρήστο Γιαλιά».

Γεωργιάδης: Άδικη ήττα για εμάς

Ο Γιώργος Γεωργιάδης χαρακτήρισε άδικη την ήττα των Τρικάλων από τη Λαμία. Ο τεχνικός του ΑΟΤ τόνισε ότι η ομάδα του έχασε ευκαιρίες και δέχθηκε το γκολ λόγω αδράνειας της άμυνας.
Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γεωργιάδης είπε μετά την ήττα με 1-0 από τη Λαμία: «Ήταν άδικη η ήττα για εμάς, γιατί στο πρώτο ήμασταν καλύτεροι. Χάσαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι και σε μία φάση από τα πολλά στημένα που κέρδισε η Λαμία, δεχθήκαμε το γκολ σε μία αδράνεια της άμυνας».
Πηγή: goalTrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις