«Εκδρομή στη Νεοκαισάρεια»

Εκδρομή στη Νεοκαισάρεια διοργανώνει ο σύνδεσμος των Austrian Boys, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή στις 15:00 θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αχιλλέα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρολεύκων, παράλληλα εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τους και τη βεβαιότητά τους πως στο τέλος θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο.

Η ανακοίνωση:

“Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την απόδοση και το αποτέλεσμα της ομάδας στο χθεσινό αγώνα και να δηλώσουμε για ακόμα μια φορά την απόλυτη στήριξη και πίστη μας στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Είμαστε σίγουροι ότι με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο φετινό στόχο, αλλά και με τις μεταγραφικές προσθήκες που έγιναν και που θα γίνουν από τη διοίκηση, ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα χαρούμε όλοι μαζί την άνοδο.
 
Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό το παράξενο φετινό ταξίδι σε όποια έδρα και αν αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα και θα σταθούμε στο πλευρό του Ολυμπιακού Βόλου και στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής στην Νεοκαισάρεια της Πιερίας, διοργανώνοντας εκδρομή. Το κόστος συμμετοχής για την εκδρομή είναι 10 ευρώ ανά άτομο και οι δηλώσεις θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για την εκδρομή, ο Σύνδεσμος των Austrian Boys θα είναι ανοιχτός Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις