Νίκος Θεοδοσιάδης: «Τους τρεις βαθμούς με τη Νίκη»

Νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης που θα τους βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια, χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο Νίκος Θεοδοσιάδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕ Καραϊσκάκης – Διαγόρας Σεβαστής που βρήκε την ομάδα της Άρτας νικήτρια με 3-0. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δουλέψει με σκυμμένο το κεφάλι ώστε να παίξει συνειδητά με την Νίκη Βόλου και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕ Καραϊσκάκης:

«Το παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής ήταν σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, προερχόμασταν από άσχημο αποτέλεσμα και ήταν περισσότερο ψυχολογικό παρά αγωνιστικό για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που βρίσκονταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μια ομάδα που την ήξερα πολύ καλά και όλη την εβδομάδα δούλεψα με τα παιδιά πάνω σ’ ένα συγκεκριμένο πλάνο έτσι ώστε να την αντιμετωπίσουμε με επιτυχία. Θεωρώ ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί ότι εφαρμόσαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις το βγάλαμε στο γήπεδο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και ευτυχώς αυτή την Κυριακή το μετουσιώσαμε και σε γκολ.

Δεν κάναμε κάτι, είναι μια νίκη ψυχολογίας, μια νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση και δύναμη για την συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ καλή εμφάνιση, η νίκη ανήκει αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου μέσα στον Βόλο, οπότε καταλαβαίνετε πόσο προσγειωμένοι και προσηλωμένοι πρέπει να είμαστε μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να δουλέψουμε κι αυτή την εβδομάδα, με σκυμμένο κεφάλι, συνειδητά να πάμε να παίξουμε στη Νίκη Βόλου το τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».