Μικτή ΕΠΣΘ και Εθνική Ενόπλων σε φιλικό για ιερό σκοπό…

Διοργάνωση φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου για ιερό σκοπό, προγραμμάτισε ο ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ και η ΕΠΣ Θεσσαλίας, οι οποίοι στις 19 του μήνα, στις 12 το μεσημέρι, θα φιλοξενήσουν την Εθνική Ομάδα Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας. Η φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση θα γίνει στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» παρουσία μαθητών σχολείων της πόλης μας…

Ο σκοπός διεξαγωγής του αγώνα είναι ιερός, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της 14χρονης Μαρίας, που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.
Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 3€ και θα πρέπει όλοι μας να συμμετέχουμε σ΄ αυτή την προσπάθεια, ακόμη κι αν δεν έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον αγώνα.
Όμως, όσοι θα μπορέσουν να βρεθούν στο ΕΑΚ την επόμενη Δευτέρα θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν γνωστούς έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με την Εθνική Ενόπλων, όπως είναι οι Φορτούνης, Καπίνο, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Ανέστης κ.α.
Από την πλευρά της η ΕΠΣΘ, στον πάγκο θα βρίσκεται ο Ενωσικός προπονητής Αντώνης Μάνδαλος, ενώ για το ποιοι ακριβώς θα συμμετέχουν, αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της αυριανής ημέρας, δεδομένου ότι εκκρεμεί ερώτηση της Ένωσης για το αν μπορούν αν χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική (Ολυμπιακό Β., Νίκη Β. και Ρήγα Φ) πέραν των υπολοίπων ομάδων που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά, έχει ως εξής:
«Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κινούμενη στο πνεύμα των χριστουγεννιάτικων ημερών και έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες διαφόρων κοινωνικών ομάδων διοργανώνει τη Δευτέρα 19/12/2016 και ώρα 12:00, αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Εθνικής Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και της Μικτής Βόλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» παρουσία μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας. Επισημαίνεται ότι ο εν λόγω αγώνας θα έχει χαρακτήρα φιλανθρωπικό»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις