Νίκησε κι αύξησε τη διαφορά… (πίνακας βαθμολογίας)

Νικηφόρα πέρασε ο ΓΣ Αλμυρού από το γήπεδο Αερινού, επικρατώντας επί της γηπεδούχου Ακρόπολης με 2-0. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο και πλέον η ομάδα του Αλμυρού μετρά έντεκα νίκες σε δώδεκα αναμετρήσεις. Ταυτόχρονα με τη σημερινή νίκη ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, βλέπει τη διαφορά του από τους διώκτες του να ανεβαίνει στους 6 βαθμούς…

Στο πρώτο μέρος χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες με Κοντοβά (8′, 15′), Αραμπατζή (22′), Ν. Βούλγαρη (30′) για τους φιλοξενούμενους και Μόσιο (43΄) για τους γηπεδούχους. στην κλασικότερη από αυτές, καθώς ο παίκτης της Ακρόπολης πλάσαρε σε κενή εστία, ωστόσο ο τερματοφύλακας του ΓΣ Αλμυρού, πρόλαβε να επιστρέψει στη θέση του και να αποσοβήσει το γκολ.
Τελικά ο νικητής κρίθηκε στο β΄ ημίχρονο, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δυο φορές.
Την πρώτη το 68′ με σουτ μέσα από τη περιοχή του Αραμπατζή, για να έχουμε το τελικό 0-2 ένα λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης (89′), με τον Κωτσιαρίδη.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής (80′ λ.τρ. Στούκας), Ν. Αξιώτης, Πασιάς, Τσάμης, Παλάντζας (46′ Δ. Φώτου), Κ. Κολυμήτρας, Τασούδης (46′ Φ. Φώτου), Στ. Αξιώτης, Παγώνης, Μ. Τσουκάλης, Μόσιος.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Τσιάτσιος, Παυλίδης, Κυριάκος (58′ λ.τρ. Πλαβός), Θωμαΐδης, Κρανάς, Κωτσιαρίδης, Αραμπατζής, Ν. Βούλγαρης (60′ Νασιακόπουλος), Π. Κοντοβάς (85′ Δημουλάς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις