«Του χρόνου Super League»

Στους οπαδούς, τους ποδοσφαιριστές και στον μεγαλομέτοχο αφιέρωσε τη νίκη (1-0) απέναντι στην ΑΕΛ ο Γιώργος Γεωργιάδης. Υπενθύμισε ότι για δεύτερη φορά ο ΑΟ Τρίκαλα περνά στους «16» του Κυπέλλου, αλλά δήλωσε πως στόχος είναι η άνοδος. Αναλυτικά είπε στην κάμερα του Cosmote TV:

Πού αφιερώνετε τη νίκη;

«Να την αφιερώσω στον κόσμο μας, στα παιδιά, στον μεγαλομέτοχο… Ήταν μία πρόκριση σημαντική απέναντι σε δύο μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την ψυχή που δείχνουν. Εμείς ερχόμαστε από συνεχόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια, δεν έχουμε τη μεγάλη πολυτέλεια να κάνουμε πολλές αλλαγές.

Το πλάνο ήταν να κρατήσετε το μηδέν παθητικό και να χτυπήσετε στην κόντρα;

«Αυτό ήταν από τη στιγμή που περνούσαμε και με ισοπαλία. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και πιο πολλά στην επίθεση, το είχαμε σχεδιάσει, αλλά με τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχουμε την ενέργεια που θα θέλαμε. Έτσι, φτάσαμε μέχρι το τέλος να είναι το ματς στην κόψη του ξυραφιού. Ευτυχώς πήγαν καλά τα πράγματα».

Τα όνειρα της ομάδας μέχρι πού φτάνουν;

«Να είμαστε του χρόνου στη Super League. Στο Κύπελλο είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία των Τρικάλων που περνά η ομάδα στους «16». Αυτό από μόνο του γράφει ιστορία. Παίζει ρόλο η κλήρωση, αλλά το όνειρό μας είναι η άνοδος.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις