“Βλέπει” Παπασταθόπουλο η Ρεάλ

Η γερμανική εφημερίδα Bild με σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Ο Έλληνας διεθνής της Ντόρτμουντ φαίνεται να είναι στο στόχαστρο των Ισπανών, καθώς τον παρακολούθησαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ τόσο στον αγώνα με την Αϊντραχτ όσο και με την Γκλάντμπαχ.

«Ο Σωκράτης που μετά την αποχώρηση του Χούμελς αποτελεί τον ηγέτη της άμυνας της Ντόρτμουντ είναι στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων» αναφέρει χαρακτηριστικά η Bild, όπου συνεχίζει λέγοντας:

«Ο Ζιντάν με τον Πέπε στα 33 του και μόνες αξιόπιστες αμυντικές λύσεις τους Ράμος και Βαράν, θεωρεί τον Σωκράτη πολύ καλή επιλογή για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους».
Να σημειωθεί ότι ο Παπασταθόπουλος (που έχει πάρει σε κάποια ματς το περιβραχιόνιο της Μπορούσια) έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και στα δύο ματς της Ντόρτμουντ με τη Ρεάλ στους ομίλους του Champions League, έχοντας ως αρμοδιότητα την… επίβλεψη του Ρονάλντο, γεγονός που επίσης πρέπει να λήφθηκε υπ όψιν από τους Ισπανούς.
Tο συμβόλαιο του με τη γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις