Θεοδοσιάδης: «Στόχος μας η νίκη με Διαγόρα Σεβαστής»

Ο Απόλλων Λάρισας πέρασε νικηφόρα από την Ιστιαία και σε συνδυασμό με την ήττα του Διαγόρα Σεβαστής στην Άρτα, κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του 2ου ομίλου για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν. Πλέον, το ζητούμενο για τους κυανόλευκους είναι να διατηρηθούν εκεί, τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή λόγω Χριστουγέννων, οπότε θα υπάρξει η ανασύνταξη δυνάμεων, συνοδευόμενη από τις όποιες ενέργειες ενδυνάμωσης του έμψυχου δυναμικού.

Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Σάκης Θεοδοσιάδης και οι ποδοσφαιριστές του, μίας εβδομάδας που οδηγεί στο καθοριστικό ματς με τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Ο 41χρονος τεχνικός του Απόλλωνα μίλησε στο pamebala.gr λίγα εικοσιτετράωρα πριν το ντέρμπι με τον Διαγόρα Σεβαστής, τονίζοντας πως η ομάδα του αντιμετωπίζει και αυτό το ματς πάνω στη λογική με την οποία έχει πορευθεί σε αυτούς τους πρώτους τρεις μήνες.

«Θα προσπαθήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι να κάνουμε, ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια πειθαρχία, σκοπός μας είναι να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και να είμαστε έτοιμοι για τις απαιτήσεις του αγώνα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που άλλωστε ήταν πρώτη για πολλές αγωνιστικές. Ασφαλώς, στόχος μας είναι η νίκη. Σίγουρα, υπάρχει αυτοπεποίθηση, τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά και φαντάζομαι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος υπογράμμισε σχετικά με το διπλό της περασμένης αγωνιστικής: «Κατορθώσαμε σε μία δύσκολη έδρα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, διότι και ο αντίπαλος παλεύει για τη σωτηρία του».

Τέλος, ο Σάκης Θεοδοσιάδης έκανε γνωστό ότι η ομάδα του θα ενισχυθεί την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Μένει ένα παιχνίδι για τη διακοπή. Επικεντρωνόμαστε σε αυτό για να κλείσουμε θετικά τη χρονιά. Μετά θα υπάρχει όλος ο χρόνος και να ξεκουραστούν τα παιδιά, αλλά και για κάποιες κινήσεις ενίσχυσης που έχω κρίνει πως πρέπει να γίνουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις