Για το «τρίποντο» στην Κατερίνη, αναχωρεί σήμερα ο Ολυμπιακός Β.

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, εντός του 2016, με τη αναμέτρηση που θα γίνει αύριο στις 3 μ.μ. στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, αντιμετωπίζοντας τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 13η αγωνιστικής…

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν υπάρχει σκέψη για κανένα άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, που θα φέρει την ομάδα σε καλύτερη θέση στο βαθμολογικά πίνακα.
Κατακτώντας φυσιολογικά το «τρίποντο», η ομάδα του Τ. Καβακά θα μπορέσει να «απολαύσει» το ντέρμπι κορυφής στη Φιλιππούπολη, μεταξύ του Απόλλωνα Λάρισας και του Διαγόρα Σεβαστής, από το οποίο όποιο αποτέλεσμα κι να προκύψει θα είναι θετικό, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι ο Ολυμπιακός Β. θα κατακτήσει τη νίκη.
Η αναχώρηση της αποστολής αναμένεται για σήμερα στις 4 το μεσημέρι, ενώ μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Πιερίας.
Η ομάδα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στη παραλία Κατερίνης κι εκεί, σ’ ένα εξαιρετικό περιβάλλον, οι ποδοσφαιριστές θα προετοιμαστούν ψυχολογικά για την αναμέτρηση, ενώ και το προπονητικό τιμ θα καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι, που το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι μονόδρομος.
Σημαντική αναμένεται να είναι και η στήριξη από τους οπαδούς, που θα μεταβούν στην Κατερίνη είτε οργανωμένα- είτε μεμονωμένα, παρά την αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Είναι ήδη γνωστό ότι οι οργανωμένοι οπαδοί διοργανώνουν εκδρομή στην Κατερίνη με τις δηλώσεις συμμετοχής να ολοκληρώνονται σήμερα στις 9 το βράδυ, όπως μας πληροφορεί σχετική ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση των Austrian Boys:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδρομή που διοργανώνουμε για τον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο της Κατερίνης. Το κόστος της εκδρομής είναι 10 Ευρώ και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου μας καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 6 με 9 το βράδυ. »

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις