Ολυμπιακός Β.: Όλοι κοντά στην ομάδα μπάσκετ στο ντέρμπι με την ΑΕΒΔ

Την ΑΕΒ Διμηνίου υποδέχεται αύριο στο ΕΑΚ Βόλου ο Ολυμπιακός Β. για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, προχώρησε στην παρακάτων ανακοίνωση: “Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, για την 8η αγωνιστική, με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΕΒ ΔΙΜΗΝΙΟΥ, συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας μας, στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ…

 

…Η προσπάθεια όλων μας, παρά το ατυχές αποτέλεσμα με το ΓΣ Βόλου, συνεχίζεται και παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας μας είναι έτοιμοι για να προσθέσουν ακόμη μια νίκη και να συνεχίσουν να βρίσκονται στη πρώτη θέση. Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν ο Θωμάς Καραγεώργος στον προσαγωγό και ο Θωμάς Γεωργίου στο πόδι από διάστρεμμα που αποκόμισε στο προηγούμενο αγώνα, ενώ ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος παραμένει όλη τη εβδομάδα κλινήρης λόγω ίωσης .
Οι τραυματίες αθλητές μας θα δοκιμάσουν να προπονηθούν σήμερα και αν δεν νοιώσουν ενοχλήσεις θα συμπεριληφθούν στη δωδεκάδα του αγώνα ενώ αμφίβολος είναι ο Αναστασόπουλος.

Η ομάδα του Διμηνίου προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του ΓΣ Νίκαιας, έχει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και αποτελεί ένα αξιόλογο αντίπαλο. Έτσι το θέαμα αναμένεται να είναι υψηλού επιπέδου και όλοι μας, όσοι το παρακολουθήσουμε, να απολαύσουμε όμορφο μπάσκετ και να πανηγυρίσουμε επιστροφή στις νίκες.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Ο δρόμος ως το τέλος είναι μακρύς και μόνο με συσπείρωση μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , παίκτες – προπονητές – διοίκηση και κόσμος να πετύχουμε το στόχο μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα, που θα αγωνισθεί το Σάββατο στη Κατερίνη με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις