Α’ ΕΠΣΘ: Τα σκορ και οι αριθμοί των πρωτοπόρων…

Παρατηρώντας τα σκορ που πέτυχαν οι τρεις πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ στην αγωνιστική του περασμένου Σαββατοκύριακου, παρατηρούμε αυτές πέτυχαν τρία, τέσσερα και πέντε τέρματα, σχηματίζοντας μια προοδευτική μαθηματική ακολουθία…

Συγκεκριμένα, ο Διαγόρας επικράτησε με πέντε γκολ της Αγ. Παρασκευής στο Στεφανοβίκειο, ο Αλμυρός επικράτησε στην έδρα του με 4-1 του Πρωτεσιλάου κι ο Πύρασος κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας τον Παγασητικό.
Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει κι ο συντελεστή τερμάτων για τις πρωτοπόρες ομάδες. Για ΓΣ Αλμυρού και Διαγόρα είναι στο +21 (31-10 και 26-5 αντίστοιχα), ενώ για τον Πύρασο τα τέρματα είναι στο +17 (22-5). Ο Αλμυρός μάλιστα έχοντας αγωνιστεί πλέον σε όλα τα παιχνίδιά του, έχει και την καλύτερη επίθεση με 31 τέρματα έχοντας και πάλι στη δεύτερη θέση το Διαγόρα με 26. Ταυτόχρονα ο Διαγόρας έχει και την καλύτερη άμυνα με 5 γκολ παθητικό κι εκεί ισοβαθμεί με τον Πύρασο που επίσης έχει δεχτεί 5 τέρματα, ενώ υπενθυμίζουμε ότι αυτές οι δυο ομάδες, ισοβαθμούν και στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας από 27 πόντους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις