Οργανωτική Επιτροπή για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού Β.

Τη σύσταση Οργανωτικής Επιτροπής με σκοπό την διοργάνωση εκδηλώσεων αποφάσισε η Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου με αφορμή την συμπλήρωση 80 χρόνων ζωής του βολιώτικου συλλόγου. Η σχετική ανακοίνωση:

«Με τον ερχομό του έτους 2017 ο αγαπημένος μας σύλλογος ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής, αθλητικής δράσης και κοινωνικής προσφοράς.
Η Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου, αποφάσισε τη σύσταση Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία θα αναλάβει την οργάνωση πληθώρας εκδηλώσεων στο διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2017 έως και 2 Ιουνίου 2017, ημέρα των γενεθλίων του Συλλόγου μας.

Οι παράγοντες, οι αθλητές και οι φίλαθλοι που υπηρέτησαν ανιδιοτελώς και με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση τον Ολυμπιακό Βόλου στην πολύχρονη ιστορία του, είναι πάρα πολλοί και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους.

Αυτό δείχνει το μέγεθος και το μεγαλείο του μεγαλύτερου συλλόγου του Βόλου.

Για λειτουργικούς και μόνο λόγους, χωρίς πρόθεση να αδικήσουμε κανέναν ή να απαξιώσουμε την προσφορά κανενός, προτείναμε σε παράγοντες, αθλητές και φιλάθλους να έχουν την τιμητική θέση του Μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής για τα 80 χρόνια του Συλλόγου.

Κατόπιν τούτου, καλούνται την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο PARK HOTEL οι κ.κ. Βαρούτσικος Παναγιώτης, Βαλασάς Νικόλαος, Γάτος Κων/νος, Γανατσιος Σωτήρης, Δελημουχτάρης Μέμμος, Θεοδωρίδης Ιωάννης, Καψιώτης Απόστολος, Μέμμος Παρίσης, Μποτσιβάλης Παναγιώτης, Νταόπουλος Δημοσθένης, Παπουτσής Κων/νος, Παπαδήμας Δημήτριος, Παναγής Νεοκλής, Παπαγεωργίου Ιωάννης, Πρίντζος Νικήτας, Τσεκούρας Νικόλαος, Χαρμάνης Αθανάσιος και Χατζής Ιάσων, προκειμένου να γίνουν προτάσεις και να παρθούν αποφάσεις για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις