Μαντζανάς: Ο κόσμος της Λάρισας να σταθεί δίπλα στον Απόλλωνα

 Προσωπικό κάλεσμα προς τους φίλους του λαρισινού ποδοσφαίρου για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής απήυθυνε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας. “Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο του Απόλλωνα και όλης της ποδοσφαιρικής Λάρισας να σταθούν στο πλευρό μας και να υποστηρίξουν την ομάδα μας” τονίζει χαρακτηριστικά στην ανοιχτή επιστολή του, ο κ. Μαντζανάς.

Η σχετική επιστολή κάλεσμα:

“Κάτω από την καθοδήγηση του αξιόλογου τεχνικού μας, κ. Σάκη Θεοδοσιάδη και των συνεργατών του, η ομάδα του Απόλλωνα έχει φέρει μέχρι τώρα στην ποδοσφαιρική Λάρισα, επιτυχίες και πολλές προσδοκίες, με αποτέλεσμα ο πήχης να βρίσκεται πολύ ψηλά, όπως άλλωστε τον είχαμε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Στόχος μου (μαζί με τους συνεργάτες μου βέβαια) είναι να διατηρήσουμε την ομάδα μας, σε αυτό το ψηλό επίπεδο, συνεχίζοντας την ανοδική μας πορεία.

Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας θα πρέπει να σταθεί δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, που κάνουμε.

Τέθηκε ένα πλάνο και η φετινή προσπάθεια ξεκίνησε βασισμένη στο εμείς και όχι στο εγώ γι αυτό και κτίσαμε μια ομάδα από ικανούς ποδοσφαιριστές που έχουν μέσα στο μυαλό τους αυτήν την στιγμή, μόνον το καλό του συλλόγου μας και θέλουν να δώσουν τα πάντα για την μεγάλη ιδέα του Απόλλωνα στην νέα εποχή του, που διανύουμε. Και επί της ευκαιρίας θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους.

Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο του Απόλλωνα και όλης της ποδοσφαιρικής Λάρισας να σταθούν στο πλευρό μας και να υποστηρίξουν την ομάδα μας, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ίδιας της πόλης μας και να έρθουν την Κυριακή, στο γήπεδο στο ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής.

Τους καλώ όλους να στηρίξουν αυτούς που μας δίνουν χαρά και ικανοποίηση κάθε Κυριακή στα γήπεδα όπου και αν αγωνιζόμαστε και σας υποσχόμαστε ότι οι μέρες υπερηφάνειας δεν έχουν φτάσει στο τέλος τους.

Σας διαβεβαιώνω ότι είμαστε έτοιμοι και σαν μια γρονθιά όλοι μαζί, να φέρουμε πολλές ακόμη επιτυχίες στο οικοδόμημα του Απόλλωνα και του λαρισινού ποδοσφαίρου…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις