Επιτακτική η νίκη για τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Τέλος στο αρνητικό σερί των δύο αγώνων δίχως νίκη, όπου είχε απολογισμό μια εντός έδρας ισοπαλία από τον Πιερικό και μια εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, στοχεύει να βάλει στον αυριανό (18/12) εντός έδρας αγώνα με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου ο Εθνικός Φιλιππιάδας.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ο δεύτερος από θλάση στην γάμπα και ο τρίτος από βαρύ διάστρεμμα, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς έπειτα από δύο εβδομάδες.

Αντίθετα στην αποστολή επιστρέφουν οι Καραχαλίδης και Μιχάλης που είχαν μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους λόγω ενοχλήσεων από τραυματισμούς που είχαν αποκομίσει, αλλά και ο Μαλάτος που εξασφάλισε άδεια από την μονάδα όπου και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές η αποστολή των Ηπειρωτών για τον αγώνα κόντρα στους Θεσσαλούς αποτελείται από τους: Μπαντή,Τρανουλίδη, Ντανάι, Μαλάτο, Βραχνό, Τσουλιάι, Κουμπή, Άτσκα, Δημουλά, Μπαλογιάννη, Μπότσαρη, Παπκίτσο, Μιχάλη, Καραχαλίδη, Μολόνη, Βελέγκα, Χαριτόπουλο και Κορέσι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις