Η αποστολή ΝΙΚΗΣ με Καραϊσκάκη

Με μία χαλαρή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του αυριανού (18/12) αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Τσιουρέλη και Στέλιο Αλεξανδρή ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μουράτης, Τσιανάκας και Σοάρες.

Οι 18 που αποτελούν την αποστολή της Νίκης είναι οι εξής:

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Στέφανος Ξηροφώτος επέλεξε τους Γιάννη Βέργο, Σταύρο Βουρδάκη, Δημήτρη Δημολιό, Κώστα Ζενούνη, Βαλάντη Κόκκα, Κλεβί Κόλα, Γιάννη Κορέτα, Φάνη Μαλακασιώτη, Άγγελο Ματθαίου, Νέτι Μέτσε, Γιώργο Ναουμίδη, Γιώργο Νικλητσιώτη, Νίκο Παπαγεωργίου, Νίκο Παπαδήμα, Γιώργο Παρασκευαΐδη, Μπάμπη Πετράκο, Βαγγέλη Ράπτη, Νίκο Τζήμα.

Οι κυανόλευκοι θα παίξουν τα ρέστα τους κόντρα στους «Αρτινούς» καθώς οποιαδήποτε απώλεια τους εκτροχιάζει από τον στόχο της ανόδου από πολύ νωρίς. Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς ο Καραϊσκάκης έρχεται στο καλύτερό του μομέντουμ από την αρχή του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Νίκου Θεοδοσιάδη συνέτριψε με 3-0 τον Διαγόρα Σεβαστής και θα παλέψει με νύχια και με δόντια για το τρίποντο. Για την αρτινή ομάδα ισχύει ότι και για τους «Βολιώτες» και η ισοπαλία ισοδυναμεί με ήττα.