Η Συνέντευξη Τύπου Αχιλλέας Νεοκ.- Ολυμπιακός Β.

Για την κακή εμφάνιση και τον τρόπο που ήρθε το θετικό αποτέλεσμα, για την απουσία του Ντα Κόστα που δήλωσε τραυματίας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, για τις ελλείψεις στους επιθετικούς, αλλά και για την ενίσχυση της ομάδας μίλησε ο Τ. Καβακάς, μετά το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η προπονήτρια των γηπεδούχων κα Ανθούλα Σαββίδη ανέφερε ότι…

είναι πολύ ευχαριστημένη από την απόδοση της ομάδας της κι ότι θεωρεί πως αδικήθηκε από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, διότι είχε προηγηθεί φάουλ που δεν δόθηκε.

 

 

 

Οι δηλώσεις αναλυτικά:

Τίμος Καβακάς
«Αυτό που κρατάμε από τη σημερινή εμφάνιση και το παιχνίδι είναι το αποτέλεσμα, το οποίο ήρθε στη λήξη του παιχνιδιού. Θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί, πολύ νευρικοί και πολύ αγχωμένοι χωρίς λόγο και αιτία. Στο δεύτερο ημίχρονο θα έλεγα ότι βελτιώθηκε λίγο η εικόνα μας, χάσαμε τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες, για να ανοίξουμε το σκορ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Ασφαλώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν έχει καμία σχέση η σημερινή εμφάνιση με την εμφάνιση της περασμένης βδομάδας. Αυτό δεν έχει να κάνει σε σχέση με τον αντίπαλο, αλλά καθαρά σε σχέση μ’ εμάς, με το τι παίξαμε εμείς.
Οι επιλογές μας ήταν περιορισμένες. Αφήσαμε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μας έδινε βοήθειες, γιατί δήλωσε τραυματίας. Και μιλάω για το Ντα Κόστα, ο οποίος την Πέμπτη μπήκε στην προπόνηση, αλλά αποχώρησε. Αυτό θέλω να το πω, γιατί για εμάς τη δεδομένη στιγμή, όταν δεν έχουμε επιλογές και ειδικά επιθετικούς, είναι ένα πρόβλημα.
Στη διάρκεια του παιχνιδιού, στο δεύτερο ημίχρονο ανακατέψαμε την τράπουλα, παίξαμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και φορτώσαμε την αντίπαλη περιοχή κι αυτό μας βγήκε σε καλό. Ρισκάραμε, αλλά πολλές φορές πρέπει να ρισκάρουμε, για να πετύχουμε έστω και μία τέτοια επαγγελματική νίκη.
Αυτό που μετράει είναι ότι την πετύχαμε τη νίκη και μέσα από μία νίκη μπορείς πού πιο εύκολα να διορθώσεις τις αδυναμίες και τα προβλήματα τα οποία έχεις. Η ομάδα είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί. Ήδη έχουμε αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή και θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως. Εύχομαι καλή συνέχεια στη συνάδελφο και καλή αρχή στον δρόμο που έχει επιλέξει σ’ έναν δύσκολο χώρο. Καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο και καλή χρονιά να έχουμε».

 

 

Ανθούλα Σαββίδη
«Σήμερα η ομάδα μου, όπως είδαν όσοι ήταν στο γήπεδο, δεν επείχε καθόλου από μια τόσο καλή και ποιοτική ομάδα. Στον αγωνιστικό γήπεδο ιδιαιτέρα στο α΄ ημίχρονο δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να δημιουργήσει καμία φάση, κλείναμε πάρα πολύ καλά τους χώρους.
Στο β’ ημίχρονο τα καταφέραμε εξίσου, με κάποιες μικρές λεπτομέρειες που μας διαφύγανε. Είμαι δυσαρεστημένη με το σφύριγμα του διαιτητή το τελευταίο λεπτό, κατά τη γνώμη μου, αδικηθήκαμε διότι κατά τη γνώμη μου έχει προηγηθεί φάουλ στην άμυνα της ομάδας, το οποίο δεν έχει δώσει και κατ’ εμέ δεν είναι (πέναλτι).
Θα ευχηθώ Καλές Γιορτές σε όλους και καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα.»

 

 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις