“Αέρας” ο Διαγόρας πέρασε με τριάρα από το ΕΑΚ κόντρα στον Σαρακηνό (50+ photos)

Πατώντας γκάζι στο 2ο ημίχρονο ο Διαγόρας Στεφανοβικείου πέρασε «αέρας» από το ΕΑΚ κόντρα στον Σαρακηνό και παρέμεινε στο κυνήγι του ΓΣ Αλμυρού.

Το παιχνίδι είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι μόνο στο 1ο ημίχρονο όταν οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή κυρίως στην αμυντική τους λειτουργία. Είναι χαρακτηριστικό πως στα πρώτα 45 λεπτά σημειώθηκαν μόλις δύο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Η πρώτη στο 6’ με τον Γράντα να σώζει την ομάδα του σε διπλή ευκαιρία για τον Διαγόρα, πρώτα σε σουτ του Πάσχου και στην εξέλιξη της φάσης σε σουτ του Γκάμπα. Στη δεύτερη πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο τερματοφύλακας του Σαρακηνού όταν αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του σε εκτέλεση φάουλ του Κουβελά.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και αφού προειδοποίησαν με τον Κουβελά να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 61’, άνοιξαν το σκορ τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Πάσχο. Ο επιθετικός του Διαγόρα με πλασέ έκανε το 0-1 ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για μία ακόμη νίκη της ομάδας του. Στο 77’ ο Πάσχος έγραψε το 0-2, μετά από ασίστ του Καραμανλή και όμορφο τελείωμα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Καραμανλής που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Κουβελά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σαρακηνός (Γ. Φασουράκης): Γράντας, Δημητριάδης, Ιωάννου, Ντουκώλης (80’ Χρυσικός), Σουλιώτης, Σούδης, Σαμαράς, Καλαμάτας (88’ Γκλαβίνης), Μπαρμπούτας, Ναιαώτης, Μπλούχος (69’ Ρέλλος)

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Μ. Βαγγόπουλος): Βουραζέρης, Καραμανλής, Γαλογαύρος (86’ Χολέβας), Κ. Καραπλιάγκος, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καπούλας, Πάσχος, Γάρος (73’ Λουφόπουλος), Γκάμπας (85’ Σιαμέτης)

Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις