Με στόχο να παραμείνει στην κορυφή

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (17/12) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, ο Απόλλωνας Λάρισας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής στο γήπεδο Φιλιππούπολης στις 3μμ.

Στην λαρισινή ομάδα υπάρχει πίστη και πάθος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όμως θέλει και τον φίλαθλο κόσμο της πόλης, κοντά της, για να την βοηθήσει ηθικά.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει πάρει κοντά του, 19 ποδοσφαιριστές γι αυτό το παιχνίδι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι (από κάρτες) Βασίλης Σαχινίδης, Αντώνης Καμπλιώνης και ο Τάσος Κουρδής.

Στην 19άδα που έχει στην διάθεση του ο Θεοδοσιάδης συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

Φιρινίδης (Τ), Σταυράκης (Τ), Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Γιαννακόπουλος, Αγρόδημος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Κολοβός, Μάρκου, Διβανές, Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Penta και Συράκος.

Πρόσκληση σε όλους τους μαθητές της Λάρισας από τον Απόλλωνα Λάρισας

Πρόσκληση σε όλη την μαθητική κοινότητα της Λάρισας απηύθυνε ο Απόλλωνας Λάρισας ενόψει του Κυριακάτικου (18/12) ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Διαγόρα Σεβαστής στο γήπεδο Φιλιππούπολης (15.00).

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του συλλόγου αποτελούμενοι από τους κ.κ. Τερζούδη και Μαργαριτόπουλο επισκέφθηκαν χθες και προχθές σχολεία της πόλης, συναντήθηκαν με τους διευθυντές και κάλεσαν όσα παιδιά επιθυμούν να έρθουν την Κυριακή (18/12) στο γήπεδο Φιλιππούπολης για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να ενισχύσουν την ομάδα μας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η είσοδος για τους μαθητές θα είναι ελεύθερη και η προσέλευση θα γίνει από την θύρα 2 του γηπέδου της Φιλιππούπολης μεταξύ 14.00 και 14.30 με την επίδειξη της μαθητικής ταυτότητας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις