Πρώτο «διπλό» στην Καρδίτσα

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Κισσαμικός, ο οποίος επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής (18/12) 1-0 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα και κατέκτησε το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο της σεζόν.Ήδη τα «δελφίνια» μετρούν δύο νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς και μια νίκη και μια ισοπαλία στο Κύπελλο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Ο Θέος στο 18′ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για μη τήρηση του fair play. Οι «κιτρινόμαυροι» έψαξαν στη συνέχεια την ισοφάριση, έχοντας και δοκάρι στο 32′ με τον Μπλέντι, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους.

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη του Κισσαμικού φέτος στο πρωτάθλημα και η πρώτη εκτός έδρας, φτάνοντας τους 7 βαθμούς, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε στους έξι βαθμούς, μετά από έξι αγώνες.

Καλό ρυθμό είχε από το ξεκίνημα το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Κισσαμικό. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η πρώτη καλή φάση ήταν για τους Χανιώτες, με τον Μπλέντι να διώχνει στο 13′ πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μίλιτς. Ο Δημόπουλος είχε ένα καλό σουτ στο 16′, αλλά στο 18′ ο Θέος με πλασέ πέτυχε το 0-1 για τον Κισσαμικό. Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ, κάνοντας λόγο για μη τήρηση του fair play, καθώς ήταν πεσμένος στο έδαφος ο Τσιλούλης.

Η θεσσαλική ομάδα στη συνέχεια επιχείρησε να απαντήσει και στο 32’ο Μπλέντι με σέντρα-σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Προσπάθειες των γηπεδούχων στη συνέχεια δεν είχαν αποτέλεσμα και ο Κισσαμικός πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΣΑ συνέχισε να ψάχνει το γκολ, με τους Μπλέντι, Τζέκο να απειλούν, αλλά τον Λαζαρίδη να μην ανησυχεί. Η ομάδα των Χανίων αμυνόταν σωστά και προσπαθούσε να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις. Ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε σταδιακά, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Λαζαρίδη. Οι φιλοξενούμενοι στο 89′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά ο Πρίφτης απέκρουσε το πλασέ του Βλάχου.

ΣΚΟΡΕΡ: 18′ Θέος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Μπλέντι, Τσιλούλης, Ντιατά (80′ Ξέρρας), Μπιτέλης (63′ Ελ Σαγιέντ), Ντάνκουα (46′ Τζέκος).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ν’ Γκουέμ, Μαρτίνεθ (90′ Μαρτίνεθ), Θέος (82′ Κουρέλλας), Μάντζης (69′ Βλάχος), Μίλιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Δόσκορης (Φθιώτιδας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις