Σκόρπισε με “πεντάρα” η Πύδνα τους νησιώτες

Ο Αστέρας αιφνιδίασε την Πύδνα στο Κίτρος και προηγήθηκε με 0-1 πρίν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι όμως ήταν καταιγιστικοί κι αφού αρχικά έκλεισαν το ημίχρονο με ανατροπή 2-1, κατάφεραν στην επανάληψη να πετύχουν ακόμη 3 γκολ και να πάρουν δίκαια τη νίκη απο την ομάδα του Πετριτή.

Ο Αστέρας του Πετριτή θα ανοίξει το σκορ στο 13΄ με τον Βλαχόπουλο, μετά από πάσα του Γεργοπαλη.

Στο 17΄οι γηπεδούχοι θα συνεργασθούν όμορφα και από ωραία σέντρα του Γιώργου Κυπαρίσση από δεξιά ο Νίκος Κυπαρίσσης θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Φοβερή απόκρουση του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας στο 20΄από δυνατό σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή της ομάδας του Πετριτή.

Στο 30΄η Πύδνα θα χάσει την ευκαιρία να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, όταν από ωραία συνεργασία Κυπερίσση και Ιορδανίδη ο τελευταίος θα ανατραπεί μεσα στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι. Θα το εκτελέσει ο Νίκος Κυπαρίσσης για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ότι δεν έγινε στο 30΄όμως θα γίνει στο 36΄ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη και κεφαλιά του προωθημένου Κωτσιόπουλου που θα κοντράρει σε κεφάλι αμυντικού του Αστέρα.

Στο 49΄ο Στούμπος που μπήκε στο ημίχρονο σαν αλλαγή στη θέση του Παυλίδη θα κάνει το 3-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ και σέντρα του Ιορδανίδη.

Στο 60΄η Πύδνα θα κάνει το 4-1 με πανέμορφο γκολ του Μακράκη που θα σουτάρει από δεξιά και η μπάλα θα αναπαυτεί λίγο κάτω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρηγανά.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα η Πύδνα θα κάνει το 5-1 μετά απο ωραία ενέργεια και σέντρα του Γιώργου Κυπαρίσση και με όμορφο πλασέ του Ιοραδνίδη.

Διαιτητής ο Αντωνίου με βοηθούς τους Τασόπουλος-Ανδρέου

Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Γούτσιος, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Παυλίδης (46΄Στούμπος), Μακράκης (62΄Κατσιαμήτας), Κυπαρίσσης Γ., Δήμας, Ιορδανίδης, Κυπαρίσσης Ν. (73΄ Ραπτόπουλος)

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ρηγανάς, Καλούδης, Λέσσης, Πολύζος, Παγκάλης, Τσιάβος (80΄Στούπας), Βλαχόπουλος, Τόμπρος, Μάμαλος, Γεωργοπάλης, Γούναρης

pieriasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις