Πολλές φάσεις, έξι γκολ και μια παραίτηση…

Πολύ θεαματική ήταν η αναμέτρηση που έγινε το πρωί στο Διμηνίου, μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Σκιάθου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0, σε διάστημα τριών λεπτών οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2, για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με το τελικό 4-2. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο εκρηκτικό τους διάστημα, είχαν οι φιλοξενούμενοι, στο οποίο θα μπορούσαν να…

έχουν ισοφαρίσει, αν ήταν στοιχειωδώς εύστοχοι. Επίσης,  είχαν και δυο δοκάρια με τους Σκέμπι (37′) και Γαζέτη (85′). Με υπηρεσιακό προπονητή τον Σταύρο Χατζή η ΑΕ Διμηνίου, λόγω τιμωρίας από την ΕΠΣΘ του Θωμά Μακρή που βρισκόταν στην κερκίδα.
Το 1-0 έκανε στο 25′ ο Παλάσης, που πλαγιοκόπησε από αριστερά και πλάσαρε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ.
Στο 51′ σε ανατροπή του Καμπέρη είχαμε την υπόδειξη πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαϊωάννου κι έκανε το 2-0.
Το 3-0 σημειώνεται στο 57′ μετά από κάθετη πάσα του Παπαϊωάννου κι άψογο τελείωμα του Καμπέρη.
Από εκεί και πέρα, ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 65′ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή ο Σκέμπι μείωσε σε 3-1, για να γίνει το 3-2 τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Νικολαΐδης έκανε το γύρισμα, οι παίκτες του Διμηνίου δεν έδιωξαν σωστά με αποτέλεσμα ο Γαζέτης να επωφεληθεί και να κάνει το 3-2.
Μετά τον παροδικό ενθουσιασμό των φιλοξενουμένων, που θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει, οι παίκτες του Διμηνίου ισορρόπησαν εκ νέου και κατάφεραν να σφραγίσουν τη νίκη στο 82′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαϊωάννου, που διαμόρφωσε το 4-2.
Στο διάστημα από το 3-2 κι έπειτα, ίσως εξαιτίας των χαμένων ευκαιριών, στις τάξεις των φιλοξενουμένων υπήρχαν νευρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κι ένταση στον πάγκο.
Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση ο προπονητής Θαν. Βλαχόπουλος έφυγε από τον πάγκο και πήγε προς τα αποδυτήρια της ομάδας, όπου ανακοίνωσε την παραίτησή του αφού ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση.
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Παϊπάης, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Παπαϊωάννου, Ζαρίφης Καμπέρης (92′ Κωστής), Χατζησταμάτης, Πετρόπουλος (91′ Δάρρης), Χαντζής, Παλάσης (66′ Γεωργιάδης),
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Πρίφτι (62′ Σαρρής), Φερετζέλης (62′ Τζελάι), Τουρναβίτης, Γραβάνης, Μπρέγκου, Σταμέλος, Γαζέτης, Νικολαΐδης, Σκέμπι, Μπάμπα (70′ Τάσσου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις