Α’ ΕΠΣΘ: Το φιλμ της 13ης αγωνιστικής (πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και μαζί της οι υποχρεώσεις των ομάδων για το έτος 2016, καθώς το επόμενο ραντεβού είναι ορισμένο για το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου 2017. Η τελευταία αγωνιστική για το έτος 2016, βρήκε άλλους να χαμογελούν κι άλλους να μην κάνουν τόσο χαρούμενες διακοπές…

Αναλυτικότερα, βλέπουμε ότι η κατάσταση στην κορυφή παραμένει χωρίς αλλαγές, καθώς και οι τρεις πρωτοπόροι κέρδισαν. Το Σάββατο ο ΓΣ Αλμυρού επικράτησε εκτός έδρας στην Αγ. Παρασκευή με 3-1, σ’ ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα κι ο Διαγόρας επίσης εκτός έδρας νίκησε το Σαρακηνό με το εμφατικό 3-0, σ’ ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Την τριάδα κλείνει ο Πύρασος, ο ποίος σήμερα επικράτησε του Άρη με 2-1, «σπάζοντας» ένα μεγάλο σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων της ομάδας των Μελισσατίκων.
Πολύ σημαντική νίκη και για τον Αίαντα που πέτυχε την 5η του νίκη (4-4 ισοπαλίες και ήττες αντίστοιχα), επικρατώντας με 5-1 επί του Παγασητικού, επιβάλλοντας ταυτόχρονα την ομάδα των Αλυκών στην βαρύτερη ήττα της.
Ο Πρωτεσίλαος κέρδισε με 4-2 τον Ηρακλή, που πέρασε ένα διάστημα με τεράστια προβλήματα, τα οποία με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα έχει τη δυνατότητα να επιλύσει, εντάσσοντας στο δυναμικό του νέους ποδοσφαιριστές.
Η Ακρόπολη Σέσκλου ήρθε ισόπαλη στη Σκόπελο με σκορ 1-1 στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση, ενώ η ΑΕ Διμηνίου επικράτησε με 4-2 επί της έτερης νησιωτική ομάδας, από την οποία παραιτήθηκε ο προπονητής Θαν. Βλαχόπουλος.
Τέλος, ο Απόλλωνας Καναλίων για πρώτη φορά βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έστω και ισοβαθμώντας με την Αγ. Παρασκευή, καθώς επικράτησε του Θησέα με 3-2. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας του Κ. Ρέπου που επίσης αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα με το ρόστερ, τα οποία θα προσπαθήσουν να λύσουν στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Τα αποτελέσματα
Πρωτεσίλαος – Ηρακλής Βόλου 4-1
Αγία Παρασκευή – ΓΣ Αλμυρού 1-3
Σαρακηνός – Διαγόρας 0-3
Σκόπελος – Ακρόπολη 1-1
ΑΕ Διμηνίου – Σκιάθος 4-2
Αίας – Παγασητικός 5-1
Πύρασος – Άρης 2-0
Απόλλων – Θησέας 3-2

Η βαθμολογία

Η επόμενη 14η αγωνιστική (7-8/1)
Πρωτεσίλαος-Α.Ε. Διμηνίου
Σκιάθος-Απόλλων
Ηρακλής Β.-Αγ. Παρασκευή
Θησέας-Πύρασος
Γ.Σ. Αλμυρού-Σαρακηνός
Άρης-Αίας
Διαγόρας-Σκόπελος
Παγασητικός-Ακρόπολη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις