Εύκολα, άνετα… Πρώτος

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2016 η ομάδα του ΓΣ Αλμυρού, έχοντας κάνει 12 νίκες σε 13 παιχνίδια που έδωσε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ. Έτσι παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας και διαφορά ασφαλείας έξι πόντων από τους διώκτες του. Τελευταία επιτυχία της, στη σαββατιάτικη αναμέτρηση στην Αγ. Παρασκευή, όπου επικράτησε της γηπεδούχου ομάδας με 3-1…

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-3 και ίσως θα έπρεπε να ιδρώσουν περισσότερο για να νικήσουν, αν οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική τους προσπάθεια και ευστοχούσαν σε περισσότερες προσπάθειες κι όχι μόνο σε μια, διαμορφώνοντας καταυτό τον τρόπο το τελικό 1-3.
Επίσης, τα παιδικά λάθη στην άμυνα στέρησαν από τους γηπεδούχους το δικαίωμα να διεκδικούσουν κάτι περισσότερο, όπως και ότι στην επίθεση δεν ήταν απλοί κι αποτελεσματικοί στις κλασικές ευκαιρίες που έκαναν.
Το σκορ άνοιξε στο 27′ για τους φιλοξενούμενους που συνδυαστήκαν όμορφα πριν η μπάλα καταλήξει στο Νασιακόπουλο που έκανε σουτ, περίπου από το ημικύκλιο και πέτυχε το γκολ για την ομάδα του.
Το 2-0 έγινε στο 58′ και πάλι με σουτ, αλλά από τον Παυλίδη αυτή τη φορά, σε προσπάθεια μέσα από την περιοχή.
Το τρίτο γκολ για την ομάδα του Θ. Θεοδώρου, έγινε με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντοβάς στο 66′, το οποίο κέρδισε ο Ν. Βούλγαρης.
Ο Μαρμαρινός στο 78′ έκανε το 1-3 με πλασέ από πάσα του Παπακώστα που διακρίθηκε και θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ σε μια- δυο πολύ καλές περιπτώσεις που βρέθηκε σε θέση εκτελεστή. Επίσης χάθηκαν ευκαιρίες στο 41′ σε κεφαλιά του Καραγιάννη κι εξ’ επαφής απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, μετά από εκτέλεση φάουλ του Στ. Μαλακασιώτη. Η κλασικότερη από όλες τις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων ήταν στο 71′ με πρωταγωνιστεί το Μαλακασιώτη, όταν πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε, αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή τέρματος, αποκρούστηκε από τους παίκτες του ΓΣ Αλμυρού που ακολουθούσαν τη φάση
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κουτσιαρής, Γιάτσιος, Κούκιος, Σιγάλας, Λιάτσικος (75′ λ.τρ. Αγραφιώτης), Παπουτσής (46′ Μαρμαρινός), Παπακώστας, Καραγιάννης, Μαλακασιώτης, Γιαννούχος (62′ λ.τρ. Παναγιώτου).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Τσιάτσιος, Πλαβός, Δημουλάς, Κωτσιαρίδης, Φαράντος (55′ λ.τρ. Παυλίδης), Νασιακόπουλος (58′ λ.τρ. Νικηφοράκης), Αραμπατζής, Ν. Βούλγαρης, Κοντοβάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις