«Χτίζει» νικηφόρο σερί… κοιτά κορυφή

Το νικηφόρο σερί θα σταματούσε για μια από τις δυο ομάδες και οι γηπεδούχοι είχαν την χαρά να προσθέσουν εκείνοι μια κόμη ήττα στο ενεργητικό τους φτάνοντας στις πέντε συνεχόμενες, καθώς επικράτησαν επί του Άρη με 2-1, σε αγώνα που έγινε στην Ν. Αγχίαλο…

Οι γηπεδούχοι είχαν τη χαρά να ξεκινήσουν με γκολ μόλις στο 22 δευτερόλεπτο, με εντυπωσιακό σουτ του Σφακά, από το ημικύκλιο της περιοχής. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή για τους γηπεδούχους που είχαν καλύτερη απόδοση από το φιλοξενούμενο Άρη και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στο 14′, με προσπάθεια που ξεκίνησε από το κέντρο η μπάλα ήρθε δεξιά στο Ρουκά, ο οποίος την πέρασε μέσα στην περιοχή στον επερχόμενο Κατή, ο οποίος αφού έκανε λίγα μέτρα πλησιάζοντας στην γραμμή του άουτ, έκανε μια παράλληλη σέντρα «ξυράφι» κι εκεί από το ένα μέτρο ο Σιώμος, απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε, χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ, αν και υπήρξαν χαμένες ευκαιρίες.
Στο β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν πολύ την απόδοσή τους και κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Απόρροια της πίεσης ήταν το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 75′. Μετά από βολέ η μπάλα άλλαξε κατοχές κι έφτασε στο Σπ. Νούσια ο οποίος χωρίς να την αφήσει να σκάσει στο έδαφος έπιασε ένα γεμάτο σουτ με το κουτουπιέ που έστειλε τη μπάλα ψηλά στην αντίπαλη εστία.
Στο τελευταία λεπτά ο Πύρασος προσπάθησε να αντιδράσει, βλέποντας ότι κινδύνευε να απολέσει τη νίκη που είχε διαγραφεί από νωρίς, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και τελικά να κρατήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα, που τον διατηρεί σε επαφή με την κορυφή, έστω κι αν υπολείπετε έξι πόντους από αυτή.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς (84′ Στεργίου), Γιοβάνης, Μαλισσόβας, Κοτζαθανάσης, Τανάγιας, Μπασδάνης, Μπούτλας, Σιώμος (72′ Μπέικος), Κατής, Σφάκας.
ΑΡΗΣ ΜΕΛ.: Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτσόπουλος (57′ Κουτλούμπασης), Τσιαντής, Γκίνης, Γκάγκας, Νούσιας, Κάρρος, Μερμίγγης, Αποστολίδης, Σιαμέτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις