Ξηροφώτος: «Δύναμη της ομάδας τα “αποδυτήρια”»

Στη δύναμη των αποδυτηρίων, εννοώντας το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αναφέρθηκε με ιδιαίτερη έμφαση ο Στέφανος Ξηροφώτος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το νικηφόρο αγώνα με τον Καραϊσκάκη. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας χαρακτήρισε νίκη ουσίας και ψυχολογίας αυτή κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης καθώς εκτός ότι παραμένουν σε τροχιά πρωταθλητισμού τους δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Να ευχηθώ από τώρα καλές γιορτές. Εμείς σ’ ένα δύσκολο ματς μ’ έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, όπως είναι ο Καραϊσκάκης, που πρωταγωνιστεί τα τρία τελευταία χρόνια και προερχόταν από ένα δυνατό αποτέλεσμα με τον πρωτοπόρο, είχαμε να διαχειριστούμε και τη στεναχώρια και την πίεση από την ήττα στο Ελευθεροχώρι και θέλαμε μόνο τη νίκη, για να συνεχίσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την πρώτη θέση»

Για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα:

«Ήταν ένα ματς που πήγε στη λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες . Γενικά ήταν ένα καθαρό παιχνίδι. Όλο το ματς ήταν σε τεντωμένο σχοινί. Ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και μπορούσε να γίνει οτιδήποτε. Δείξαμε περισσότερο θέληση στο τέλος, μας βοήθησε και κόσμος πάρα πολύ και πήραμε μία σημαντική νίκη, η οποία είναι νίκη ψυχολογίας».

«Κοιτάμε τον αγώνα Κυπέλλου»

«Καλή συνέχεια στον συνάδελφο και στην ομάδα του Καραϊσκάκη και εμείς θα κοιτάξουμε το ματς της Τετάρτης στο Κύπελλο και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για την ομάδα»

Για τον τραυματισμό του Βέργου:

«Δεν είναι σοβαρός, αλλά δε θα παίξει την Τετάρτη στο Κύπελλο. Θα εκτιμήσει αύριο ο γιατρός την κατάστασή του».

Για το τι σκέφτεται να πράξει για τον αγώνα με την Πύδνα στο Κύπελλο:

«Θα δούμε πώς θα το προσεγγίσουμε. Η Νίκη σε οποιαδήποτε διοργάνωση, ακόμη και φιλικό να παίζει, θα πρέπει να έχει στόχο τη νίκη. Θα δώσουμε ευκαιρίες και σε κάποια άλλα παιδιά στο Κύπελλο».

Για τις επικείμενες μεταγραφές:

«Θα γίνουν οι προτάσεις οι δικές μας, θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα αποφασίσουμε. Μπορεί να έρθουν τρεις ή τέσσερις παίκτες».

Για το ότι Παρασκευαΐδης και Ναουμίδης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες:

«Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές είναι πάρα πολύ σημαντικοί για την ομάδα, είναι στυλοβάτες σε όλα τα παιχνίδια και δεν είναι καλό ότι λείπουν και οι δύο μαζί. Δηλαδή, αν έλειπε ο ένας, θα ήταν λίγο πιο εύκολο. Το ότι λείπουν και οι δύο μαζί δεν είναι καλό, αλλά σας έχω πει ότι η δύναμη της ομάδας είναι τ’ αποδυτήρια και οποιοσδήποτε χρειάζεται και μπαίνει, κάνει αυτό που πρέπει. Εκτός από τον φανταστικό κόσμο που έχει η ομάδα, αγωνιστικά έχουμε μεγάλη δύναμη μέσα στ’ αποδυτήρια. Θα δούμε πού θα στηριχθούμε και τι λύσεις θα βρούμε».

Για το αν θα κινηθεί η Νίκη και για σέντερ μπακ:

«Αυτό θα πρέπει να καθίσουμε να το συζητήσουμε. Με πιάνετε απροετοίμαστο. Η ομάδα η δική μας δεν είναι για ένα παιχνίδι. Θα κάνουμε μία προσπάθεια να βγάλουμε μία καλή “φουρνιά” ποδοσφαιριστών της περιοχής, παίρνοντας κάθε φορά ό,τι καλύτερο υπάρχει από το ερασιτεχνικό. Αλλά και με κάποιους παίκτες, όπως για παράδειγμα είναι ο Παρασκευαΐδης, που ήρθε από άλλη πόλη και είναι έμπειρος, να βγάλουμε μία καλή φουρνιά, που θα οδηγήσει τη Νίκη σε πολύ καλές πορείες με καλό ποδόσφαιρο και με μικρό κόστος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις