Από ένα γκολ… κι από ένα βαθμό

Αμφίρροπη ήταν η αναμέτρηση μεταξύ της Σκοπέλου και της Ακρόπολης που έγινε στο νησί και το τελικό 1-1 κρίνεται μάλλον δίκαιο. Εντυπωσιακό το σκηνικό του βραδινού αγώνα, στον οποίο αρχίζουμε να συνηθίζουμε τελευταία και φυσικά η παρουσία του κόσμου που δίνει το δικό της χρώμα στην αναμέτρηση…

Οι φιλοξενούμενοι που ταξίδεψαν με πολλές ελλείψεις, προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση του 25λεπτου, με κεφαλιά του Παγώνη, μετά από σέντρα του Τ. Κολημήτρα κι αυτό ήταν τα σκορ ημιχρόνου.
Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αρχικά να ισοφαρίσουν κα στη συνέχεια να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, ωστόσο κατάφεραν να επιτύχουν το μισό τους στόχο, με το γκολ που πέτυχε στο 60′ ο Σένκο, αξιοποιώντας πάσα του Χισάι. Τελικά ως το τέλος της αναμέτρησης τίποτα δεν άλλαξε και το 1-1 παρέμεινε, αφήνοντας ικανοποιημένες και τις δυο πλευρές.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παράγοντες της Ακρόπολης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη φιλοξενία και οι αντίστοιχοι παράγοντες της Σκοπέλου, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν για την παρουσία του, τον κόσμο, που βρέθηκε στο γήπεδο, παρά το ψύχος που επικρατούσε.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μαρσέλο, Ασημάκης, Καραθανάσης, Κονταξής (71′ Καραγιώργος), Τριανταφύλλου (80′ λ.τρ. Ρόκος), Σένκο, Γεωργίου, Χισάι, Χρυσοφός, Ταφίλης.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Αξιώτης, Πασιάς, Φ. Φώτου, Τσάμης, Τ. Τσούτσας, Χρ. Τσούτσας, Τ. Κολυμήτρας, Παγώνης, Κ. Κολυμήτρας, Χάνος (16′ λ. τρ. Παλάντζας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις