Μετά την πρόκριση στους 4… «τεσσάρα»

Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλου ο Πρωτεσίλαος δείχνει ότι επανέρχεται στην καλή του φόρμα, καθώς επικράτησε του Ηρακλή στο γήπεδο Πτελεού με 4-1. Ο Μιχ. Ανδρωνάς μεσοβδόμαδα είχε δηλώσει ότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα κι ότι η ομάδα άρχισε να βρίσκει τον κανονικό της ρυθμό κι αυτό το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή…

Από την άλλη για την ομάδα του Κ. Κοκκινάκη κλείνει μια περίοδος με πολλά προβλήματα που έγινα μεγαλύτερα στην πορεία εξαιτίας των πολλών και σημαντικών ελλείψεων στο ρόστερ. Ενδεικτικότερο όλων η έλλειψη τερματοφύλακα. Πλέον, με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλοι ελπίζουν ότι τα προβλήματα αυτά θα ξεπεραστούν με τις απαιτούμενες προσθήκες, κάποιες εκ των οποίων έχουν γίνει ήδη, έτσι ώστε η ομάδα να επανέλθει στο καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και να κάνει το καλύτερο που μπορεί σε μια αγωνιστική περίοδο με πολλές ιδιαιτερότητες.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση του 5λέπτου μετά από εκτέλεση φάουλ κι ασθενή απόκρουση του εκτελών χρέη τερματοφύλακα Συνάνη, με τη μπάλα να φτάνει στο Σιαμουρδάνη που έκανε το 1-0.
Το 2-0 έγινε στο 23′ με τον Χρ. Παναγιώτου που πλάσαρε σε τετ α τετ κι αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου, καθώς οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Αρχικά οι γηπεδούχοι στο 14′ με τον Σιαμανίκο και στο 31′ οι φιλοξενούμενοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γ. Κοντοβά.
Στο 55′ και πάλι ο Χρ. Παναγιώτου, με κεφαλιά αυτή τη φορά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 65′ ο Ασλάνογλου ήταν αυτός που μείωσε σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους, με μακρινό σουτ.
Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 70′ με πλασέ του Αραπίτσα,
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Β. Χασιώτης, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Χρ. Παναγιώτου (82′ Λάμπος), Σ. Χασιώτης, Αραπίτσας, Μαρικλέν (71′ Σούσκο), Σιαμανίκος (66′ Λεϊμονής).
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Σινάνης, Ντούρο, Κοντοβάς, Γιαουπλάρι, Μοράλες, Λιάκος (80′ Τζιόλας), Ασλάνογλου (90′ Σακελλαρίου), Τρελόπουλος, Σατελιάν, Λιάρος, Κιπτίου.

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις