«Πεντάρα» με… ελλείψεις

Σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο ο Αίας κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Παγασητικού με 5-1, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Σούρπης. Έχοντας πολλές ελλείψεις και μόλις δώδεκα παίκτες παρόντες, οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την έναρξη της αναμέτρησης, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 5λεπτο, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο β’ μέρος του αγώνα…

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα του Παγασητικού στο πρωτάθλημα.
Το 0-1 έγινε στο 2′ με σουτ του Τσορμπατζή, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με εκτέλεση φάουλ του Αθ. Αθ. Κωστούλα, από τα 45 μέτρα.
Από εκεί και πέρα ο νικητής κρίθηκε στο β’ μέρος, όπου οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στο 50′ με τον Χριστέλο και στο 60′ και πάλι με σκόρερ τον Αθ. Αθ. Κωστούλα, έκαναν το 3-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τους Χριστέλο (4-1, 77΄), πουκι αυτόσκόραρε για δεύτερη φορά και στην εκπνοή της αναμέτρηση με τον Γαρυφάλλου, που έκανε το 5-1
ΑΙΑΣ: Γελές, Καλοδήμος, Παπανικολόπουλος, Γρούνας, Χριστέλος, Αθ. Κ. Κωστούλας (70′ Γαρυφάλλου), Μπιρτσάι, Π. Δημητρίου, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Κατσαβριάς, Γ.Δημητρίου.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Καγιάννης, Γκατζούνας, Μπερτζέμης (75′ Μπούρντα), Στρούγγης (80′ λ.τρ. Βαλέρα), Λάιος, Ζιώγας, Μπραχόλη (60′ Ρηγίνος), Τσορμπαντζής, Μυλωνάς, Περιβολιώτης, Θάνος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις